ΥΓΕΙΑ

Νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε η Μίνα Γκάγκα

Μίνα Γκάγκα
ΥΠ. ΥΓ.

Περιοδεία της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Μίνας Γκάγκα σε Πάτρα, Αγρίνιο και Μεσολόγγι. 

Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα, επισκέφθηκε την Τρίτη (22/11/2022) η Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη από τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννη Καρβέλη. Η κυρία Γκάγκα είχε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας Γιώργο Τάγαρη, τη Διοικητική Διευθύντρια Κωνσταντίνα Σιάμου, το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Επομενος σταθμός ήταν το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στην Παραλία Πατρών, το οποίο τέθηκε πρόσφατα σε λειτουργία και ανήκει διοικητικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Σήμερα, Τετάρτη (23/11/2022) η Αναπληρώτρια Υπουργός και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου. Την κα Γκάγκα υποδέχτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου ο Διοικητής Μιχαήλ Σερασκέρης και εκπρόσωποι του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, αλλά και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Γεώργιος Αγραφιώτης. Η Αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφθηκε όλους τους χώρους και τα τμήματα του νοσοκομείου, ενώ ακολούθησε σύσκεψη με τη συμμετοχή του επιστημονικού, ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Στη συνέχεια, η κυρία Γκάγκα, ο κ. Καρβέλης και ο διοικητής κ. Σερασκέρης επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Έγινε εκτενής συζήτηση με όλο το προσωπικό για τα θέματα του νοσοκομείου, ενώ η αν. υπουργός Υγείας επισκέφθηκε τα χειρουργεία, τη μαιευτική κλινική και το τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Επέκταση του ελέγχου για τα αποθέματα φαρμάκων ζητούν οι φαρμακοποιοί

Πάνω από 3.000 τα θύματα ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων ετησίως