ΥΓΕΙΑ

Αφύλαχτο το νοσοκομείο Ζακύνθου λόγω έλλειψης κονδυλίων

Αφύλαχτο το νοσοκομείο Ζακύνθου λόγω έλλειψης κονδυλίων

Νύχτα τρόμου έζησε το προσωπικό του νοσοκομείου Ζακύνθου, όταν ένας τοξικομανής σε κατάσταση αμόκ μπήκε αργά το βράδυ στο χώρο του νοσοκομείου, προκάλεσε σοβαρές ζημιές και επιτέθηκε κατά νοσοκόμων και γιατρών.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου των Εργαζομένων, κ. Ευάγγελο Τσώλα, ο άνδρας, που προφανώς δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του, όταν μπήκε στο χώρο του νοσοκομείου προκάλεσε μεγάλη ζημιά σε ένα από τα αυτοκίνητα του προσωπικού που ήταν σταθμευμένο έξω. Στην συνέχεια έσπασε μια τζαμαρία στο εσωτερικό του κτιρίου και κρατώντας ένα κομμάτι από τα σπασμένα γυαλιά, κυνηγούσε το προσωπικό του νοσοκομείου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον χώρο. Μετά μπήκε στην αίθουσα αιμοδοσίας, άνοιξε τις ντουλάπες, πήρε μια κουβέρτα και ξάπλωσε σε ένα από τα κρεβάτια.

Ο κ. Τσώλας έκανε γνωστό πως θα γίνει καταγγελία και στην αστυνομία. Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την ανησυχία τους, καθώς η φύλαξη που γινόταν από ιδιωτική εταιρεία διακόπηκε, αφού δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα κονδύλια στον προϋπολογισμό του νοσοκομείου για αυτή την υπηρεσία.

Διαβάστε επίσης:

Κίνδυνος «λουκέτου» στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Σπάρτης

Σε απεργία η Υγεία την Τετάρτη

Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της πείνας και της ανθρωπιστικής κρίσης