Νικολόπουλος: Να παραδοθεί άμεσα το κτήριο του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Newsbomb

Νικολόπουλος: Να παραδοθεί άμεσα το κτήριο του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας»

Την άμεση παράδοση του ανακατασκευασθέντος κτηρίου του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» ζητά ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος επισημαίνει τις αγωνιώδεις παρεμβάσεις νοσοκομειακών παραγόντων, επικαλούμενος σχετικό δημοσίευμα, οι οποίες περιγράφουν τις συνέπειες της ολιγωρίας.

Ο Αχαιός πολιτικός έχει ήδη καταθέσει σχετική ερώτηση στον Υπουργό Υγείας, στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Οι συνθήκες που επικρατούν στις πέντε κλινικές που φιλοξενούνται στο προπολεµικό κτήριο του 409 είναι πέραν πάσης περιγραφής. Οι εγκαταστάσεις του νοσοκοµείου θυµίζουν βοµβαρδισµένο κτήριο. Είναι απορίας άξιο πώς το ιατρικό νοσηλευτικό, βοηθητικό και άλλο προσωπικό µπορεί να επιτελεί τα καθήκοντά του υπό τις συνθήκες αυτές. Επιβάλλεται να δοθεί άµεσα σε λειτουργία το κτήριο του "Αγίου Ανδρέα" προς ανακούφιση των πολιτών, οι οποίοι επί 8 χρόνια αναµένουν την ανακατασκευή του πολυώροφου κτηρίου και τώρα που είναι έτοιµο, η γραφειοκρατία το κρατάει κλειστό».

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved