Το καυσαέριο επιταχύνει την καρδιακή προσβολή

NEWSBOMB

Το καυσαέριο επιταχύνει την καρδιακή προσβολή
Η εισπνοή καυσαερίων σε περιοχές με έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα μπορεί να επιταχύνει την πρόκληση καρδιακής προσβολής...

Η εισπνοή καυσαερίων σε περιοχές με έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα μπορεί να επιταχύνει την πρόκληση καρδιακής προσβολής. Βρετανική έρευνα έδειξε πως ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής είναι αυξημένος για περίπου 6 ώρες μετά την έκθεση.

Ωστόσο, η επανειλημμένη έκθεση είναι βλαβερή για την υγεία, αφού μειώνει ουσιαστικά το προσδόκιμο επιβίωσης, γι' αυτό και οι ειδικοί συμβουλεύουν να την αποφεύγουμε όσο είναι δυνατόν.

Ο Καθηγητής Jeremy Pearson, του British Heart Foundation, δήλωσε ότι η ρύπανση μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στην υγεία της καρδιάς, επειδή μπορεί να «σκληρύνει» το αίμα και να το καταστήσει περισσότερο ευάλωτο σε θρόμβους, θέτοντας τον άνθρωπο σε αυξημένου κίνδυνο καρδιακής προσβολής.

Η συμβουλή του παραμένει ίδια. Αν έχετε διαγνωσθεί με καρδιοπάθεια, προσπαθήστε να αποφύγετε να παραμένετε έξω πολλές ώρες σε περιοχές με έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα και υψηλά επίπεδα ρύπανσης.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved