ΥΓΕΙΑ

Χρυσό βραβείο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για την ανάπτυξη ιατρικών υπηρεσιών

Χρυσό βραβείο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για την ανάπτυξη ιατρικών υπηρεσιών

Το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου συμμετείχε για πρώτη φορά στη διοργάνωση των Healthcare Business Awards 2018 η οποία πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη (11/09/2018) και έλαβε στην κατηγορία «Ανάπτυξη Νοσοκομείων – Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση» το χρυσό βραβείο.

Η χρυσή διάκριση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου αφορά στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση ανάπτυξης ιατρικών υπηρεσιών μέσω της ανάπτυξης νέων κλινικών και δομών, στην βελτίωση κάλυψης υγειονομικών αναγκών των πολιτών, στην αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας του Οργανισμού, στην ενίσχυση της απασχόλησης και γενικότερα στη θετική πορεία υλοποίησης στρατηγικού σχεδιασμού του Νοσοκομείου.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου και τα μέλη του Δ.Σ. επιθυμούν να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για όλους τους εργαζόμενους στην Ιατρική, Νοσηλευτική, Διοικητική και Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου οι οποίοι κατάφεραν ύστερα από συλλογική προσπάθεια, εργατικότητα και αφοσίωση στο έργο τους να συμβάλουν στη βελτίωση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Τέλος, η διοίκηση του νοσοκομείου επισημαίνει ότι ήταν εξαιρετικά σημαντική η συμβολή και υποστήριξη της Διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στην υλοποίηση των παραπάνω στόχων καθώς επίσης και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.