ΜΑΡΚΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ

Τέτοια «ενημέρωση» μας αξίζει;

Τέτοια «ενημέρωση» μας αξίζει;

Αλήθεια, αυτό το θηριώδες (πλην όμως τρωτό, από μας εξαρτάται!) διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα, τα ‘βαλε με τον Στάθη Παναγούλη, για τα όσα είπε στη Βουλή περί της ανάγκης νέων φυλακών για τους κρατούντες, αλλά ουδέν είδε, διαπίστωσε και τελικά κατάπιε τις αθλιότητες του Θεοδώρου Παγκάλου για τις Ραχήλ Μακρή και Ζωή Κωνσταντοπούλου, να τον χαίρονται!

Αλήθεια, αυτό το θηριώδες (πλην όμως τρωτό, από μας εξαρτάται!) διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα εξάντλησε τον καθεστωτικό του καθωσπρεπισμό ενάντια στις… απειλές Τσίπρα προς τους (ακόμα αόρατους!) επενδυτές, αλλά ανέχεται τα άθλια σεξιστικά υπονοούμενα ενάντια στις Θεοδώρα Τζάκρη, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή!

Αλήθεια, αυτό το θηριώδες (πλην όμως τρωτό, από μας εξαρτάται!) διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα ξεχειλίζει από ευαισθησία και οργή όταν ο Καμμένος μιλά για λιντσάρισμα του Πάχτα, αλλά καταπίνει την κάμηλο όταν το λιντσάρισμα ενάντια σε όσους τολμούν να μιλήσουν κατά του μνημονίου και των υποταχτικών του γίνεται από επίλεκτα μέλη του!

Αλήθεια, αυτό το θηριώδες (πλην όμως τρωτό, από μας εξαρτάται!) διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα προβάλλει και μάλιστα προβοκατόρικα την οποιαδήποτε διαφοροποίηση του Μανώλη Γλέζου αλλά θάβει τους κεραυνούς που εξαπολύουν κατά του Βενιζέλου στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πρώην και νυν βουλευτές!

Αλήθεια, αυτό το θηριώδες (πλην όμως τρωτό, από μας εξαρτάται!) διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα σκούζει για την έρμη τη δεοντολογία αλλά κατασκευάζει προβοκατόρικα ρεπορτάζ, βγαλμένα απ’ τα χαλκεία του συστήματος, για να σπεκουλάρει ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτητους έλληνες, το ΚΚΕ, όποιον αμφισβητεί τη φασίζουσα λογική και πρακτική του!

Αλήθεια, αυτό το θηριώδες (πλην όμως τρωτό, από μας εξαρτάται!) διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα θωπεύει τα τσιράκια του, τα φιλοξενεί στις εκπομπές της διαπλοκής και της παραπληροφόρησης, αλλά θάβει όποιον τολμά να μιλά για νταβατζιλίκια, όπως για παράδειγμα θάβει στα λαγούμια της κατευθυνόμενης «ενημέρωσης» τα όσα αποκαλύπτονται για τις ενάντια στον Κώστα Καραμανλή μεθοδεύσεις κι επιχειρήσεις!

Τους θυμάστε;

Είναι οι ίδιοι που στήριξαν μέχρι έσχατης διαπλοκής τον Σημίτη, που διέκοπταν το πρόγραμμά τους το 2004 για να μας δείξουν τον ΓΑΠ να πηγαίνει στο Καλέντζι ή να επιστρέφει και να σταματά για καφέ (!) στην εθνική οδό!

Είναι οι ίδιοι που κατασκεύαζαν δημοσκοπήσεις χειραγώγησης για «καταλληλότερους», που πρόβαλλαν «κλώνους» για να γελοιοποιήσουν, που πρόσταζαν «παραιτηθείτε» στον ΓΑΠ, για να αβαντάρουν το νέο (τότε, αλλά και τώρα…) εκλεκτό τους Βενιζέλο!

Είναι, είναι…

Ας σκεφτούμε όμως…

Αυτή η «ενημέρωση» μας ταιριάζει, μας αξίζει;

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις, έτσι, ατάκτως ερριμμένες...

Τριγμοί στο Μαξίμου για το «δώρο» της ψηφιακής TV στους καναλάρχες

Εξπρές διαγωνισμός, υπέρ των -χωρίς άδεια- καναλαρχών;