ΜΑΡΚΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ

Οι υλακές της διαπλοκής…

Οι υλακές της διαπλοκής…

Όταν απ' το χώρο της Ν.Δ. «φυτρώνουν» δεκάδες αντάρτικα ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα (ενδεικτικά και μόνο αναφέρω την Αθήνα, την περιφέρεια Μακεδονίας, την περιφέρεια Ιονίων, πάρα πολλούς δήμους, μεγάλους και μικρούς), τότε για τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ της παρακμής δεν υπάρχει θέμα!

Του Μάρκου Μουζάκη

Όταν, αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια «πατάτα», π.χ. με την υποψήφιο στη Δυτική Μακεδονία, τότε για τα ΜΜΕ της παρακμής δημιουργείται τεράστιο (και δικαίως) θέμα!

Όταν στο ΠΑΣΟΚ σφάζονται οι της Ελιάς φίλοι και αντίπαλοι, ο Βενιζέλος ξεκατινιάζεται με τον ΓΑΠ και μιλά απαξιωτικά στον Απ. Κακλαμάνη, τότε για τα γνωστά ΜΜΕ δεν υπάρχει θέμα!

Όταν, αντίθετα εντός του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζονται διαφορετικές απόψεις από Τσίπρα και Λαφαζάνη, τότε για τα ίδια ΜΜΕ δημιουργείται τεράστιο (και δικαίως) θέμα!

Όταν επίλεκτα στελέχη της Ν.Δ. ή αρνούνται να ενταχθούν στο ευρωψηφοδέλτιο ή ασκούν σοβαρότατη κριτική για τη σύνθεσή του, τότε δεν υπάρχει θέμα!

Όταν, αντίθετα στο ΣΥΡΙΖΑ προκύπτουν σοβαρές παρενέργειες με υποψηφιότητες σαν αυτή της Σαμπιχά Σουλεϊμάν, τότε πάλι δημιουργείται τεράστιο (και δικαίως) θέμα!

Όταν εντός της Ν.Δ. και της Ελιάς το ξεκατίνιασμα πάει σύννεφο και τα μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν, τότε για τα εν λόγω ΜΜΕ δεν υπάρχει θέμα!

Όταν, αντίθετα, εντός του ΣΥΡΙΖΑ τολμήσει ο Παππάς να... αγριοκοιτάξει τον Στρατούλη, τότε δημιουργείται τεράστιο (και δικαίως) θέμα!

Όταν παρουσιάζεται κάποια δημοσκόπηση, τότε υπερπροβάλλουν την... καταλληλότητα του Σαμαρά έναντι του Τσίπρα, συνεχίζοντας τις καλύτερες παραδόσεις της εποχής Σημίτη, αν και καλά γνωρίζουν πως αυτό το στοιχείο είναι απ' τα λιγότερο ενδιαφέροντα μιας έρευνας!

Όταν, αντίθετα παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις, τότε αποσιωπούν την υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης, αν και γνωρίζουν καλά πως αυτό το ποιοτικό στοιχείο είναι απ' τα πιο ενδιαφέροντα και σοβαρά μιας έρευνας!

Όταν ο Λαζόπουλος συζητά με τον ΣΥΡΙΖΑ το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για την ευρωβουλή, τότε τα γνωστά και μη εξαιρετέα ΜΜΕ κράζουν και τον Λαζόπουλο και τον ΣΥΡΙΖΑ!

Όταν ο Λαζόπουλος απαντά αρνητικά στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, τότε φωνάζουν «να ακόμα κι ο Λαζόπουλος τους είπε όχι»!

Όταν –εν τέλει και για να περιοριστώ σε αυτά και μόνο ενδεικτικά τα παραδείγματα- έρχεται μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, τότε τα ΜΜΕ της παρακμής δίνουν τα ρέστα τους!

Μόνο που η μπογιά τους ξεθωριάζει...

Διαβάστε επίσης:

Οργιάζουν οι καθεστωτικοί μηχανισμοί προπαγάνδας!