ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Δήλωση διάψευσης από τον Ευγένιο Γιαννακόπουλο

Δήλωση διάψευσης από τον Ευγένιο Γιαννακόπουλο

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύει ο πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, Ευγένιος Γιαννακόπουλος, το περιεχόμενο δημοσίευματος του Newsbomb, αναφορικά με πιθανή εμπλοκή του (άμεση ή έμμεση) με το μετοχικό καθεστώς μιας εκ των 24 στοιχηματικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο κ. Γιαννακόπουλος στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε:

«Κατάπληκτος διάβασα στον ιστότοπό «Newsbomb» δημοσίευμα με τίτλο: «Το σκάνδαλο των σκανδάλων: Μέτοχος σε στοιχηματική εταιρεία ο Ευγένιος Γιαννακόπουλος», δια του οποίου υποστηρίζεται δημόσια ότι είμαι μέτοχος σε μία από τις 24 στοιχηματικές εταιρείες, που λειτουργούν στην Ελλάδα, υπό το καθεστώς των προσωρινών αδειών.

Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος αυτού είναι απολύτως ανυπόστατο, ψευδές και συκοφαντικό. Δεν συμμετέχω, ούτε σχετίζομαι, άμεσα ή έμμεσα, με οποιαδήποτε εταιρεία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό – πόσο μάλλον με εταιρείες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, κάτι που, εκτός από προδήλως παράνομο, θα ήταν και εντελώς αδιανόητο.

Το χειρότερο είναι ότι το παραπάνω αχαρακτήριστο δημοσίευμα αναπαράχθηκε από σειρά άλλων ιστοτόπων, μεγεθύνοντας, πέρα από κάθε όριο, την πολύ μεγάλη ζημιά, που ήδη από μόνο του μου προκάλεσε.

Προφανώς κάποιοι, έχοντας κίνητρα και σκοπιμότητες που δεν γνωρίζω, ρίχνουν τη λάσπη τους στον ανεμιστήρα. Προσφεύγω αμέσως στη Δικαιοσύνη.».

Σχετικές ειδήσεις