ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αυτή είναι η τράπεζα που ελέγχει τον κόσμο!

Αυτή είναι η τράπεζα που ελέγχει τον κόσμο!

Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για το ρόλο των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που εδώ και χρόνια ελέγχουν την παγκόσμια διακυβέρνηση - Δείτε πώς είναι στημένο το παιχνίδι.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στις 21.00, στην τηλεόραση της ΕΡΤ και έχει τίτλο: «GOLDMAN SACHS THE BANK THAT RUNS THE WORLD».

Όπως θα δείτε και από το βίντεο, αποκαλύπτεται πλήρως ο ρόλος των τραπεζιτών, αλλά και των δοτών πολιτικών που επί δεκατίες υπηρετούσαν και υπηρετούν τα γεράκια των αγορών, πάντα βέβαια με το αζημίωτο.

Δείτε το βίντεο.

Από τότε που η χρηματιστηριακή αγορά συνετρίβη, το βράδυ της 15 Σεπτεμβρίου του 2008, η Goldman Sachs, ή GS για συντομία, υπάρχει παντού: στην κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, στην ελληνική κρίση, στην βουτιά του ευρώ, και στην εκστρατεία για την πρόληψη της ρύθμισης των χρηματοπιστωτικών αγορών.

Η επενδυτική τράπεζα που δημιουργήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1868 έχει χαράξει τη φήμη και την επιτυχία της δουλεύοντας αθόρυβα στο παρασκήνιο. Η GS ήταν Η τράπεζα, το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που ελέγχει τον κόσμο δουλεύοντας με απόλυτη μυστικότητα.

Αλλά σήμερα η GS αντιμετωπίζει μυριάδες κατηγορίες: παίζει καθοριστικό ρόλο στο φιάσκο των ενυπόθηκων δανείων υψηλού κινδύνου, ωθεί αρκετούς από τους ανταγωνιστές της σε πτώχευση, βοηθάει χώρες όπως η Ελλάδα να κρύβουν τα ελλείμματά τους ενώπιον εικασιών σχετικά με την πτώση τους, συντελεί στην κατακρήμνιση του ευρώ, και επηρεάζει τον δείκτη τιμών καταναλωτή. Και όμως η GS έχει βγει μέσα από αυτή την κρίση πλουσιότερη και πιο ισχυρό από ποτέ. Το ντοκιμαντέρ θα οδηγήσει τους θεατές κατευθείαν στην καρδιά της τράπεζας που ελέγχει τον κόσμο.

Σχετικές ειδήσεις