Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ρώσικη ρουλέτα για την Ελλάδα

Newsbomb

Αποφασισμένοι να τραβήξουν στα άκρα το σκοινί για την Ελλάδα τις αμέσως επόμενες ημέρες, εμφανίζονται ΔΝΤ και Κομισιόν δημιουργώντας μια ζοφερή ατμόσφαιρα στη χώρα μας και τον εφιαλτικό πρόλογο εξόδου της από το ευρώ.

Από νωρίς σήμερα το πρωί, και μετά το οριστικό ναυάγιο των συναντήσεων του Κάρολου Παπούλια με τους πολιτικούς αρχηγούς, γίνονται κρίσιμες συνεδριάσεις τόσο στο ΔΝΤ στις ΗΠΑ όσο και στη κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα και στο Βερολίνο προκειμένου να καθορίσουν μια συνισταμένη μέτρων σκληρής πίεσης στη χώρα μας για να προχωρήσει άμεσα σε λύση του πολιτικού της προβλήματος.

Αναμένεται αναστολή κάθε χρηματοδότησης της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα, μέτρο που αφορά και την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, άρα και μεγάλες δυσκολίες ρευστότητας στην ελληνική αγορά, ενώ σε ένα μήνα από τώρα σύμφωνα με έγγραφη διαβεβαίωση του Λουκά Παπαδήμου θα είναι άδεια τα κρατικά ταμεία.

Πόση αλήθεια και πόση υπερβολή υπάρχουν σε όλα αυτά; Σε ποιο βαθμό μπορεί να μας εκβιάζει η Τρόικα επηρεάζοντας ακόμα και την ψήφο του ελληνικού λαού;

Ήμαστε πολύ κοντά ή μακριά, από την έξοδό μας από την ευρωζώνη.

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα δώσει σήμερα η εκπομπή «Αποκαλύπτω» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα με συμμετοχή πολιτικών, οικονομικών και κρατικών παραγόντων.

Καλεσμένοι της σημερινής εκπομπής, είναι οι:

Πέτρος Δούκας, πολιτευτής της ΝΔ

Θεόδωρος Δαμιανός, από τη ΔΗΣΥ

Θάνος Βασιλόπουλος, Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ

Τρύφωνας Αλεξιάδης, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εφοριακών

Γιάννης Μαρινόπουλος, πρόεδρος Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων

Διονύσης Χατζηδάκης, Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου

Τηλεφωνική παρέμβαση από τον Γιώργος Τανισκίδης, πρώην επικεφαλής Millennium Bank

Θα μιλήσουν μέσω Skype οι Γιώργος Χατζημαρκάκης, Ευρωβουλευτής του Κόμματος Φιλελευθέρων στη Γερμανία και Δημήτρης Μάρδας, αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ