ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Μητσοτάκης στην Κρήτη: Άκουσε μαντινάδες, ήπιε τσικουδιά και έβγαλε selfies

Ο Μητσοτάκης στην Κρήτη: Άκουσε μαντινάδες, ήπιε τσικουδιά και έβγαλε selfies
INTIME NEWS

Στο Ρέθυμνο στην Κρήτη βρέθηκε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου και έγινε δεκτός με… selfies, τσικουδιά και φυσικά μαντινάδες!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στην παραλία της πόλης του Ρεθύμνου, μίλησε με πολίτες, έβγαλε σέλφι, ενώ… τίμησε και την περίφημη τοπική τσικουδιά.

«Κυριάκο, βάστα δυνατά, του κράτους το τιμόνι γιατί σε τριγυρίζουνε πολλώ λογιώ δαιμόνοι… Ο ένας είν’ ο Ερντογάν κι ακολουθούνε κι άλλοι άλλοι είναι πιο μικρότεροι και άλλοι πιο μεγάλοι». Αυτή ήταν μια από τις μαντινάδες που άκουσε στο Ρέθυμνο ο Πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την στήριξη και αναφέρθηκε τόσο στο αεροδρόμιο Καστελίου όσο και στον ΒΟΑΚ, για τον οποίο, όπως είπε, θα μιλήσει αναλυτικότερα από τα Χανιά.

«Το αεροδρόμιο αυτό θα είναι το καλύτερο αεροδρόμιο στη χώρα. Το πιο σύγχρονο, το πιο φιλικό προς το περιβάλλον», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τελετή θεμελίωσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Κρήτης, στο Καστέλι Ηρακλείου.

«Θα βρίσκεται στην καρδιά της Ανατολικής Μεσογείου, σε απόσταση μικρότερη των 4 ωρών από τις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Θα μετατρέψει, δηλαδή, την Κρήτη σε τουριστικό προορισμό και κόμβο αεροπορικό ολόκληρο το χρόνο και σε όλες τις εποχές» πρόσθεσε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη -«βόμβα» για την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν στο κέντρο της Αθήνας

Σχετικές ειδήσεις