ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τραγελαφικές καταστάσεις στο νοσοκομείο 401 – Τι είδε ο Καμμένος

Τραγελαφικές καταστάσεις στο νοσοκομείο 401 – Τι είδε ο Καμμένος

Ουρές αναμονής και ταλαιπωρία όσων περίμεναν να εξυπηρετηθούν στα εξωτερικά ιατρεία, διαπίστωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο και έριξε... φυλακές!

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το militaire.gr, ο ΥΕΘΑ βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαρτίου στο 401 αιφνιδιαστικά και όταν είδε την κατάσταση, ζήτησε εξηγήσεις και «έριξε» φυλακές 20 και 30 ημερών σε τρία στελέχη του νοσοκομείου!

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, προορισμός του κ. Καμμένου ήταν το 251 ΓΝΑ, όπου νοσηλεύεται στενό συγγενικό του πρόσωπο, αλλά πέρασε και από το 401 όπου βρισκόταν ως έκτακτο περιστατικό ένας δικός του άνθρωπος.

Εκεί είδε ότι υπήρχαν περίπου 50 άτομα σε αναμονή. Ρώτησε πόση ώρα περιμένουν και φέρεται να διαπίστωσε ότι υπήρχε μεγάλος χρόνος αναμονής και καθυστέρησης.

Όταν ρώτησε πού οφείλεται η κατάσταση πήρε την απάντηση ότι «μια βλάβη στον εκτυπωτή καθυστερούσε τη ροή εξέτασης των ασθενών»

Με βάση τα όσα αναφέρει το militaire.gr, ο κ. Καμμένος ζήτησε να δει τον επόπτη.

Ωστόσο, σημειώθηκε σχεδόν 30λεπτη καθυστέρηση εμφάνισης του επόπτη αλλά και μίας εποπτεύουσας.

Στο 401 ΓΣΝ, κλήθηκαν ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Διευθυντής του νοσοκομείου και στη συνέχεια «έπεσαν» φυλακές 20 και 30 ημερών σε τρία στελέχη.

Σχετικές ειδήσεις