Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Νίκος Παππάς: Τους έκανε υπουργούς και τώρα τον βρίζουν όλοι

Νίκος Παππάς: Τους έκανε υπουργούς και τώρα τον βρίζουν όλοι

Οι απλοί πολίτες, οι δημοσιογράφοι και η αντιπολίτευση μπορούν να ασκήσουν όση κριτική επιθυμούν κατά του Νίκου Παππά - Αλλά να τον θάβουν και τα συντρόφια του, αυτό είναι κάπως περίεργο

Οι τελευταίες αποκαλύψεις αναφορικά µε τις µυστικές επαφές που είχε µε τον επιχειρηµατία Σ. Μιωνή επιδρούν καθοριστικά και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Ως αποτέλεσµα, κορυφαία στελέχη της αξιωµατικής αντιπολίτευσης και σύντροφοι του Νίκου Παππά, θέτουν ζήτηµα παραµονής του στα όργανα του κόµµατος µέχρις ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο από την έρευνα της ∆ικαιοσύνης.

Άλλωστε η θυελλώδης συνεδρίαση του Πολιτικού Συµβουλίου την Πέµπτη το βράδυ είναι ενδεικτική του κλίµατος. Με τον Ευκλ. Τσακαλώτο να δηλώνει πως ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος δεν µπορεί να υπερασπίζεται τον Ν. Παππά και πως σε επόµενη κυβέρνηση της Αριστεράς δεν θα ήθελε να συµµετάσχει µε αυτόν µέσα και άλλους που προσβάλλουν την Αριστερά, ή τον Ν. Φίλη και την Τ. Χριστοδουλοπούλου που επίσης τον επέκριναν µε σφοδρότητα.

Ο Παππάς λοιπόν μένει «ακάλυπτος» και από άλλα κορυφαία στελέχη του κόµµατος που δεν εντάσσονται «αθροιστικά» στην εσωκοµµατική αντιπολίτευση της οµάδας των «53+», που έχει ως άτυπο ηγέτη τον Ευκλ. Τσακαλώτο, ή την τρόικα «Βούτση, Σκουρλέτη και Φίλη».

Ανάµεσα σε αυτούς που ναι µεν στηρίζουν τον Αλ. Τσίπρα, αλλά τον προτρέπουν να κρατήσει αποστάσεις από τον Ν. Παππά, επειδή µπορεί να εξελιχθεί σε βαρίδι, είναι οι τέως υπουργοί ∆. Τζανακόπουλος και Αλ. Φλαµπουράρης.

Οι περισσότεροι του χρεώνουν εσωκομματικές κόντρες όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην κυβέρνηση.

Ξεχνούν όμως κάτι σημαντικό. Κυβέρνηση και υπουργούς τους έκανε ο Παππάς μαζί με τον Τσίπρα.

Αλλιώς θα ήταν ακόμα αλληλέγγυοι σε τίποτα ΜΚΟ.

Να τα λέμε κι αυτά παρά τα όποια στραβά κι ανάποδα του Νίκου Παππά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια ανησυχία: Εντοπίστηκε νέο είδος γρίπης στην Κίνα - Φόβοι για νέα πανδημία