Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Κώστας Χαρδαβέλλας: Ο αποχαιρετισμός μου στο Newsbomb.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: Ο αποχαιρετισμός μου στο Newsbomb.gr

Τις τελευταίες μέρες, φίλοι, γνωστοί αλλά και άγνωστοι σε εμένα άνθρωποι, με βομβαρδίζουν με ένα ερώτημα, στο οποίο οφείλω να δώσω απάντηση. Και το ερώτημα είναι: γιατί έχω «χαθεί» από το Newsbomb.gr;

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Απλό και δικαιολογημένο ερώτημα, γιατί πράγματι έχω πάψει εδώ και 10 ημέρες περίπου να γράφω το καθημερινό μου editorial και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο αγαπημένο μου Newsbomb.gr.

Απλή όμως και η απάντηση: «Xάθηκα» γιατί απλά δεν είμαι πια στο Newsbomb.gr. Ήταν μία «βελούδινη» αποχώρηση.

Αυτή την ώρα, γράφω τις γραμμές αυτές, για να πω ένα αντίο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με διάβαζε στο Newsbomb.gr, στα παιδιά του Newsbomb.gr τους καλούς μου συναδέλφους, με τους οποίους συνεργάζομαι εδώ και έξι χρόνια.

Αλλά τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές νιώθω και τη λύπη ενός πατέρα, που αφήνει το παιδί του.

Γιατί το Newsbomb.gr είναι το «παιδί» μου.

Πολλοί ταυτίζουν ακόμα και σήμερα το Newsbomb.gr με εμένα. Λάθος. Γιατί μόνο τα πρώτα δύο χρόνια ήμουν ο διευθυντής του Newsbomb.gr. Τότε, που μαζί με άλλους καλούς δημοσιογράφους, ξεκινήσαμε για την κορυφή.

Μετά τα δύο πρώτα χρόνια, οι άλλες βαριές επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στην τηλεόραση, στην εφημερίδα, στο ραδιόφωνο και στα περιοδικά, δεν μου άφηναν περίσσευμα χρόνου, μυαλού και ψυχής για το Newsbomb.gr.

Από εκεί και πέρα, με τα άρθρα μου και τα ρεπορτάζ, προσπαθούσα καθημερινά και με όλα τα άλλα παιδιά του Newsbomb.gr να είναι πρωταθλητής το site.

Και αυτό είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και τώρα, που εγώ δεν υπάρχω για το Newsbomb.gr. Θα είναι πρωταθλητής και θα είναι σημαιοφόρος το Newsbomb.gr σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Σας ευχαριστώ όλους που με τιμήσατε τόσα χρόνια, σαν δημιουργό, στέλεχος και αρθρογράφο στο Newsbomb.gr.

Το ταξίδι συνεχίζεται για όλους.