BOMBER

«Πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ μου ζήτησε να μη μιλήσω για την κακοποίηση από τον πρέσβη της Βενεζουέλας»

Ξένια Μπουζαρανίδου

Άκρως αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία της Ξένιας Μπουζαρανίδου σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση την οποία υπέστη από τον πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα, Φράνκλιν Γκονζάλες.

Η κυρία Μπουζαρανίδου, μιλώντας στο MEGA το πρωί της Παρασκευής περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωσε ενώ αποκάλυψε πως δέχθηκε «αίτημα» από πολιτικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος της ζήτησε να δείξει «πολιτική ωριμότητα» και να μην καταγγείλει το περιστατικό.

Περιγράφοντας τα όσα έζησε λέει: «Το 2011 ξεκίνησα να δουλεύω στην πρεσβεία της Βενεζουέλα. Το 2012 ήρθε ο κ. Γκονζάλες και έκανε τη ζωή μας κόλαση. Όχι μόνο τη δική μου, και άλλων τεσσάρων γυναικών. Σε τέτοιο σημείο, που πήγαινα στη δουλειά και ήθελα να είμαι αόρατη. Να μη με βλέπει».

Οι αποκαλύψεις της είναι σοκαριστικές αφού όπως λέει, ο πρέσβης έμπαινε στον χώρο εργασίας της με τα εσώρουχα και προσπαθούσε να την απομονώσει.

«Είχα την ατυχία επειδή δούλευα στο σπίτι, στην οικία του πρέσβη, να είμαι μόνη μου. Οπότε δεν ήταν πολύ εύκολο να αποφύγω το αφεντικό μου. Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι ισοπεδωτικό. Σε ισοπεδώνει σαν άνθρωπο και είναι κάτι που το κουβαλάς κάθε μέρα μαζί σου. Δεν φεύγει, δεν είναι κάτι που ξεπερνάς σε μια μέρα. Έκανα περίπου επτά χρόνια για να το ξεπεράσω μέσα μου», προσθέτει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτοί είναι οι δήμοι στην Αττική που είναι στο «κόκκινο» από ενεργά κρούσματα