BOMBER

Μπογιατζής με δικηγόρο τον Κεχαγιόγλου είναι κάτι συνηθισμένο θα έλεγα...

Μπογιατζής με δικηγόρο τον Κεχαγιόγλου είναι κάτι συνηθισμένο θα έλεγα...

Για να πω την αλήθεια μου εγώ δεν έχω ματαδεί μπογιατζή να παίρνει δικηγόρο με τέτοιο κασέ, σαν αυτό του Σάκη Κεχαγιόγλου

Αν εσάς δεν σας κάνει καμία εντύπωση, πάω πάσο... Δηλαδή για να καταλάβω ο 49χρονος... φιλότεχνος που κατάφερε την «κλοπή του αιώνα» από την Εθνική Πινακοθήκη, για 9 μήνες σχεδίαζε ολόκληρη επιχείρηση για να αρπάξει τρεις πίνακες επειδή ήταν φιλότεχνος; Επειδή ήταν ας πούμε εραστής της τέχνης;

Αυτά τα είπε ο ίδιος στην απολογία του, αν και δεν ξέρω πόσους μπορεί να πείσει... Είπε δηλαδή ότι τους έκλεψε έτσι για «πλάκα», είχε ας πούμε εμμονές, τύπου κλεπτομανία... Και γυρνούσε επι μήνες στην Πινακοθήκη για να ελέγχει το συναγερμό, να καταγράφει τις κινήσεις που έκαναν οι φύλακες, τι ώρα κάπνιζαν, τι ώρα έβγαιναν στον κήπο κλπ. Κι όλα αυτά τα έκανε για πλάκα ο άνθρωπος. Μην πάει ο νους σας ότι τον έβαλε κάποιος άλλος να κλέψει τους πίνακες. Ούτε μια στο εκατομμύριο.

Άσε που είναι συνηθισμένο φαινόμενο ένας μπογιατζής να μένει σε Ολλανδία, Αγγλία και Ελλάδα. Και ποιος δεν το ξέρει αυτό. Όλοι σχεδόν οι ελαιοχρωματιστές κάνουν τη διαδρομή Λονδίνο - Αθήνα σα να λέμε Κολιάτσου - Πατήσια.

Εγώ τον πιστεύω τον ArtFreak, αποκλείεται να δούλευε σε κύκλωμα.

Και η επιλογή ενός κορυφαίου δικηγόρου, όπως ο Σάκης Κεχαγιόγλου, κι αυτή τυχαία είναι...

Σιγά μη δεν έχει τα λεφτά να τον πληρώσει. Τόσα χρόνια έβαφε να'ούμε στην Ολλανδία, ένα κομπόδεμα θα το έχει για να ξεχρεώσει τον Σάκη.

Το πιστεύω ακράδαντα...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προνόμια εμβολιασμένων: Τι θα ισχύσει από τις 15 Ιουλίου σε εστίαση, κινηματογράφους, θέατρα, γήπεδα