BOMBER

Πάνο, κουλτούρα και λίγο μην πάθεις τίποτα...

Πάνο, κουλτούρα και λίγο μην πάθεις τίποτα...
Instagram: kammenos.panos

Ο Πάνος απειλεί ότι θα γυρίσει με άγριες διαθέσεις.

Ο πρώην πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και πρώην κυβερνητικός σύμμαχος του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμένος, που οργώνει το Αιγαίο και αυτό το καλοκαίρι με το ιδιωτικό του σκάφος, τη σύζυγό του Τζούλι και τον σκύλο του, Μπελμοντό, έκανε μια ανάρτηση γεμάτη ένταση, με ένα τραγούδι που ερμηνεύει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και αναφέρεται σε φράση που φέρεται να έχει πει ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, «όταν γυρίσω θα τους γ@@@@@». Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την οργή του πρώην υπουργού Άμυνας.

Ποιοι είναι αυτοί που «ξεσήκωσαν» τις ορμόνες του πρόεδρου Πάνου και τον έχουν κάνει να επιθυμεί τέτοια πράγματα; Οι πολιτικοί του αντίπαλοι; Δεν το διευκρινίζει...

Πετάει απλά μια «βόμβα» ότι έχει ορμές και ορέξεις χωρίς να δίνει λεπτομέρειες. Θα μου πείτε και την περίοδο που συγκυβερνούσε έλεγε ότι θα τους βάλει όλους φυλακή και δεν έβαλε κανέναν. Έλεγε οτι θα λιώσει τους Τούρκους και πέταγε στεφάνι στα Ίμια δέκα μίλια μακριά από ελικόπτερο.

Έλεγε ότι είναι υπερπατριώτης και επέτρεψε επί συγκυβερνήσεώς του να παραδώσει η Ελλάδα το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Έλεγε ότι είναι υπέρμαχος της οικογένειας και άφηνε το ΣΥΡΙΖΑ να περνάει τα σύμφωνα συμβίωσης μεταξύ ζευγαριών του ίδιου φύλου. Όλα αυτά τα κατάπιε αμάσητα ο ασυγκράτητος Πάνος που σήμερα θέλει να τους γ... όλους!

Οι κακεντρεχείς θα πείτε ότι το έχει κάνει ήδη, γ... έναν ολόκληρο λαό όταν υπέγραψε το μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Παρόλα αυτά δείχνει ανικανοποίητος και θέλει μάλλον να μας ξαναγ...

ΟΚ, οι ορμές του είναι αναξάντλητες ενδεχομένως. Μόνο που δεν θα ξαναγυρίσει για να ξανακάνει τα ίδια.

Είπαμε ο Έλληνας είναι χαζός, δεν είναι ντιπ χαζός.

Το τι γίνεται κάτω από την ανάρτησή του καλύτερα να αποφύγουμε να τα γράψουμε... Της «κουλτούρας» το κάγκελο.

«Πανό... κουλτούρα και λίγο μην πάθεις τίποτα», συμβουλεύουν οι πολίτες το φουντωμένο αφεντικό του Μπελμοντό...