BOMBER

Κι αν γυρίσει μπούμερανγκ το μπλόκο κατά Κασιδιάρη;

Κι αν γυρίσει μπούμερανγκ το μπλόκο κατά Κασιδιάρη;
Eurokinisi

Φανταστείτε όμως τι έχει να γίνει αν δεν υπάρξει συναίνεση από όλα τα κόμματα και τελικώς η κυβέρνηση αναγκαστεί να μην φέρει την τροπολογία στη Βουλή

Δεν ξέρω αν το έχουν ζυγίσει καλά στην κυβέρνηση το περίφημο μπλόκο κατά του Κασιδιάρη, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην το ψηφίσουν τα υπόλοιπα κόμματα.

Μάντης κακών δεν θέλω να γίνω… Φανταστείτε όμως τι έχει να γίνει αν δεν υπάρξει συναίνεση από όλα τα κόμματα και τελικώς η κυβέρνηση αναγκαστεί να μην φέρει την τροπολογία στη Βουλή. Αν την φέρει μόνη της και την ψηφίσει, θα κατηγορηθεί σφόδρα από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Αν πάλι δεν την φέρει, η ιλαροτραγωδία θα είναι τεράστια!

Θα είναι το καλύτερο δώρο στον Ηλία Κασιδιάρη αφού θα επιτευχθεί η ηρωοποίησή του και η όλη υπόθεση θα γυρίσει μπούμερανγκ για την γαλάζια πολυκατοικία. Ο Κασιδιάρης προφανώς θα το εκμεταλλευτεί πολιτικά και όχι μόνο θα μπει οριακά όπως δείχνουν αρκετές δημοσκοπήσεις, αλλά ενδέχεται να μπει με τα τσαρούχια!

Δεν ξέρω αν τα έχουν σκεφτεί αυτά οι γαλάζιοι εκλογολόγοι και συνταγματολόγοι, αλλά άσχετα με τις αντιρρήσεις που προβάλλουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης επί της ουσίας της τροπολογίας, τέτοιου είδους αλλαγές εν μέσω προεκλογικής περιόδου περνούν αντίθετα μηνύματα στο εκλογικό σώμα.

Κρατήστε το αυτό διότι υπάρχει και η παροιμία «πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος»…

Διαβάστε επίσης:

Επιμένει σε συναίνεση για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Προβληματισμός σε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ για το κυβερνητικό «μπλόκο» σε Κασιδιάρη

Εκτός Βουλής οι εγκληματικές οργανώσεις: Κατατίθεται νομοθετική ρύθμιση