BOMBER

Ποιοι και γιατί ονειρεύονται συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ

Ποιοι και γιατί ονειρεύονται συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ
Εφιάλτης στο δρόμο για τις... κάλπες

Όχι απλά ονειρεύονται, κοιμούνται και ξυπνάνε με αυτή την αγωνία - Ποιοι; Η τρόικα εξωτερικού και η τρόικα εσωτερικού - Όνειρο που τείνει να γίνει εφιάλτης και για τον Κυριάκο και για τον Τσίπρα

Οι αγαπημένοι μας δανειστές (Γερμανοί κατά κύριο λόγο) περιμένουν τις κάλπες του 2020 με αφορμή την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Διότι με το σύστημα της απλής αναλογικής θα γίνει το μεγάλο «παιχνίδι» και μπορεί να χρειαστεί να λάβει χώρα ο μεγάλος συνασπισμός για να τους βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Και του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα.

Μην ξεχνάτε: Το πέτυχαν στο παρελθόν με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ…

Μην ακούτε τις κορώνες του Τσίπρα και του Μητσοτάκη ότι δεν θα συνεργαστούν.

Κι ο Καμμένος έλεγε δεν συνεργάζομαι ούτε νεκρός με όποιον ψηφίσει μνημόνια και τελικά ψήφισε το 3ο μνημόνιο μαζί με τον Αλέξη.

Οι επόμενες εκλογές το 2020 (αν δεν αποφευχθούν) θα είναι πολύ δύσκολες. Δεν θα είναι περίπατος για κανέναν και εκεί θα τεθεί θέμα πολιτικής σταθερότητας που μπορεί να τινάξει τη χώρα στον αέρα.

Περίπου το ίδιο έγινε και στην πρώτη οικουμενική που συμμετείχε η αριστερά.

Τα «μπουμπούκια» του τότε Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου μπήκαν στην οικουμενική με σκοπό να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ και να ηγηθούν της κεντροαριστεράς.

Κοίτα να δεις πως επαναλαμβάνεται η Ιστορία.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοί σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη – Αποκάλυψη - «βόμβα» Ταουξή στο Newsbomb.gr