ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Πάσχα 2020 - κορονοϊός: Στ’ αλήθεια, κάποιοι ετοιμάζονται για γλέντια;

Πάσχα 2020 - κορονοϊός: Στ’ αλήθεια, κάποιοι ετοιμάζονται για γλέντια;

Δηλαδή για να καταλάβω κάποιοι έχουν πρόθεση και διάθεση να τα τινάξουν όλα στον αέρα;

Ακούω και διαβάζω ότι η δυσκολότερη ημέρα για την εφαρμογή των μέτρων απαγόρευσης μετακινήσεων και συναθροίσεων θα είναι η Κυριακή του Πάσχα. Και αυτό γιατί η Αστυνομία θα κληθεί να αποτρέψει τυχόν προσπάθειες για γλέντια σε χωριά και πόλεις.

Τα περιπολικά θα «σαρώνουν» τις γειτονιές και θα κάνουν συστάσεις στους πολίτες, δίνοντας έμφαση στην αποφυγή μαζώξεων σε πυλωτές πολυκατοικιών και αυλές σπιτιών. «Κανείς δεν θα ήθελε να βεβαιωθούν μαζικά πρόστιμα μία τέτοια ημέρα. Ωστόσο, δεν υπάρχει διαφορετικός τρόπος εάν κάποιοι επιχειρήσουν να σπάσουν την καραντίνα», εξηγεί υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα, προσοχή θα δοθεί σε περιοχές της πρωτεύουσας αλλά και της επαρχίας, όπου κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα παραδοσιακά έθιμα μετά την Ανάσταση (πυροτεχνήματα, ρουκετοπόλεμος κλπ).

Μισό, να καταλάβω.

Κάποιοι ετοιμάζονται για γλέντια; Θα σουβλίσουν αρνιά στις γειτονιές; Θα βγουν στις πλατείες να πετάξουν ρουκέτες; Θα συγκεντρωθούν στις εκκλησίες με τις λαμπάδες; Διότι αν υπάρχει πρόθεση ή διάθεση για τέτοιες καταστάσεις, τότε μάλλον ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει απολύτως τίποτα.

Δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι ζούμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα...

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας Μ. Σάββατο και Πάσχα - Το σχέδιο που εξετάζει η κυβέρνηση

Κορονοϊός: Ανατροπή με τα μοριακά τεστ - Γιατί ανησυχούν οι επιστήμονες

Κορονοϊός - Τι είναι η θεραπεία με πλάσμα αίματος: Τι είπε ο Τσιόδρας και πότε ξεκινά στην Ελλάδα

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων μειώνεται σε ορισμένα μέρη της Ευρώπης, αλλά εξακολουθεί να αυξάνεται σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Τουρκία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.