ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

«Ισόβια» σε όσους ξέχασαν να ενημερώσουν τον Λοβέρδο...

«Ισόβια» σε όσους ξέχασαν να ενημερώσουν τον Λοβέρδο...

Είναι προφανές ότι πρόκειται για «σαμποτάζ» διαφόρων παράκεντρων που φθονούν και ζηλεύουν τον Ανδρέα

Και η υπομονή έχει τα όριά της. Ακούς εκεί να μην ειδοποιήσουν τον Ανδρέα Λοβέρδο να πάει στην δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου! Έγκλημα κύριοι. Έγκλημα καθοσιώσεως.

Ήθελα να ήξερα ποιοι κρατικοί υπάλληλοι έκαναν αυτό το κακούργημα. Να πάνε όλοι οι άλλοι στην δοξολογία και να μην πάει ο «μεγάλος», ο «τεράστιος», the one and only Andrew Loverdos.

Nισάφι! Τόσο πόλεμο πχιά; Τόση ζήλεια για τον Ανδρέα μας, τον λεγόμενο και «Βασιλάκη Σκορδοκαϊλα».

loverdos3

Όμως καλά έκανε ο Ανδρέας και διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να μάθουμε ποιος ή ποια υπάλληλος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του.

Και να είναι βαρύς ο πέλεκυς της πειθαρχικής δικαιοσύνης. Καρατόμηση χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Εδώ πρέπει να ξεσηκωθούν άπαντες κατά τη γνώμη μου. Εισαγγελείς, Άρειος Πάγος, όλοι στο πόδι. Να ασκηθούν ποινικές διώξεις και να ειδοποιηθεί η αντιτρομοκρατική να συλλάβει τους δράστες.

Στο τέλος και αφού βεβαίως γίνουν όλα τα παραπάνω, να βγει ο Αντρέας, ο υπουργός της καρδιάς μας και να δηλώσει ότι αποσύρει όλες τις μηνύσεις και τις διώξεις. Να δείξει για άλλη μια φορά τη μεγαλοψυχία του.

Να χειροκροτηθεί ζωηρά από το πλήθος και αμέσως μετά να κατευθυνθεί προς τις κάμερες (που εντελώς τυχαία θα βρίσκονται δίπλα του) και να δηλώσει: «Δεν θέλω να τιμωρηθεί κανένας. Άν κάποιος υπάλληλος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του, δεν θα του πάρουμε το κεφάλι. Δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου, δεν θα το κάνω ούτε τώρα... Ξέρω να συγχωρώ... Κι αν είπα και καμια κουβέντα παραπάνω συμπαθάτε με».

Ξέρω, κάτι σας θυμίζει όλο αυτό το στόρυ... έτσι είναι με τους μεγάλους άνδρες. Ενίοτε είναι πρωταγωνιστές και σε θέατρα σκιών. Κάτι σαν τους «καραγκιόζηδες» που λέμε...