ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ανδρέα, δώσε το παράδειγμα και γίνε εθελοντής υπουργός!

Ανδρέα, δώσε το παράδειγμα και γίνε εθελοντής υπουργός!

Η ώρα που ένας πολιτικός θα καταφέρει να αλλάξει την ιστορία της σύγχρονης διαδρομής του ιδίου και των «συναδέλφων» του, μετά από μακροχρόνια και... σπάνια προσφορά προς την Ελλάδα, έχει έρθει.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι έτοιμος και αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά, να δώσει το καλό παράδειγμα και να εφαρμόσει στον... εαυτό του, το μέτρο της εθελοντικής εργασίας που θέλει να επιβάλλει στους άνεργους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να καλύψουν κενά στα σχολεία της χώρας μας.

Είναι πρωτοφανές, είναι σπάνιο, είναι απίστευτο, αλλά το πιστεύω...

Πιστεύω ότι ο Ανδρέας, ένας πολιτικός που «σάρωσε» (καταστρέφοντας) στο πέρασμά του τα πάντα, σε όποιο υπουργείο και αν βρήκε καρέκλα, θα αποζημιώσει τους Έλληνες με μια τεράστια προσφορά στην πατρίδα.

Θα εισηγηθεί την εθελοντική εργασία όλων των πολιτικών που εκλέγονται από τον ελληνικό λαό για να τον εκπροσωπούν.

Να μην πληρωθεί ούτε ένας πολιτικός ξανά, ούτε ένας υπουργός. Να ασκούν όλοι το επάγγελμά τους, όσοι έχουν δουλέψει στη ζωή τους, οι υπόλοιποι στην... ουρά μαζί με 1.3 εκ. άνεργους Ελληνες. Και στη Βουλή και τα υπουργεία να εργάζονται αφιλοκερδώς. Υπέρ της πατρίδας τους και των Ελλήνων πολιτών.

Υπέρ εκείνων που τόσα χρόνια τους πληρώνουμε από το υστέρημά μας, προκειμένου να μας βουλιάξουν οικονομικά και να υπέρ-χρεώσουν ακόμα και τα παιδιά των παιδιών, των παιδιών μας.

Μαζί σου Ανδρέα... Όχι για μια Ελλάδα νέα, γιατί όπως έχεις κι εσύ διαπιστώσει, αυτή θα μας την φέρει (ξανά) ο Αντώνης Σαμαράς.

Μαζί σου Ανδρέα... Για μια κυβέρνηση νέα. Για την κυβέρνηση των εθελοντών. Άλλωστε, με τόσα δεινά που έχετε προκαλέσει, να πληρώνετε έπρεπε, όχι να σας πληρώνουμε...

Μη διστάσεις Ανδρέα... Αυτή είναι η μοναδική σου ευκαιρία για να αντιστρέψεις την απίστευτα αρνητική εικόνα που με το... σπαθί σου έχεις δημιουργήσει.

Αυτή είναι η μοναδική σου ευκαιρία για να βρεις στην επόμενη κάλπη τη ψήφο τη δική σου, σίγουρα και ορισμένες ακόμα...

Ασε ήσυχους τους δασκάλους και τους καθηγητές στον πόνο και την ανεργία τους Ανδρέα και αφού ακόμα επιμένεις να κάθεσαι στην καρέκλα και δεν έχεις παραιτηθεί, βρες, τουλάχιστον, έναν καθρέπτη σου.

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις...

Σχετικές ειδήσεις