ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Έρχεται αποκάλυψη - βόμβα στο Newsbomb.gr: Πόσο κόστισε η μπάντα του Καμμένου στις ΗΠΑ;

Έρχεται αποκάλυψη - βόμβα στο Newsbomb.gr: Πόσο κόστισε η μπάντα του Καμμένου στις ΗΠΑ;

Τικ τακ, τικ τακ, τικ τακ... Για αφουγκραστείτε τον ήχο της ωρολογιακής βόμβας που θα σκάσει τις επόμενες ημέρες... Πόσο κόστισαν τα εισιτήρια της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού η οποία παιάνιζε στο ταξίδι του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ;Ποιος πλήρωσε τα έξοδα; Γιατί τα έξοδα της αποστολής δεν έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια; Υπάρχει απόδειξη πληρωμής σε ταξιδιωτικό γραφείο;

Το «περίφημο» και χωρίς καμία απολύτως γεωστρατηγική σημασία ταξίδι του υπουργού Καμμένου στις ΗΠΑ στις εκδηλώσεις της Ομογένειας, ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην Τάμπα της Φλόριντα απασχόλησε αρνητικά την ειδησεογραφία, χωρίς ωστόσο να απαντηθούν τα καυτά ερωτήματα:

-Ποιος πλήρωσε τα εισιτήρια της 19μελούς μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού;

-Πόσο κόστισε η πτήση του υπουργού Καμμένου με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για ένα ταξίδι που δεν είχε κανένα απολύτως πολιτικό ή οικονομικό ενδιαφέρον;

-Γιατί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχει αναρτήσει ακόμα στη Διαύγεια τα ακριβή έξοδα της συγκεκριμένης αποστολής;

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία απολύτως επίσημη απάντηση αν και έχουν γίνει και ερωτήσεις στη Βουλή από την αντιπολίτευση.

Το θέμα όμως, αγαπητοί, είναι ότι υπάρχει μια απόδειξη.

Ναι καλά διαβάσατε. Υπάρχει απόξειξη πληρωμής των εισιτηρίων που πλήρωσε το Πολεμικό Ναυτικό για να μετακινηθεί η μπάντα στο USA και να παίζει εθνικά εμβατήρια στο διάβα του Πάνου.

Και δυστυχώς τα λεφτά είναι πολλά.

Και δυστυχώς θα πέσουν στο κενό οι (ανεπίσημες και αβάσιμες όπως θα αποδειχθεί) απαντήσεις του περιβάλλοντος Καμμένου, ότι τα έξοδα της μπάντας τα πλήρωσε η ομογένεια.

Κάντε λίγο υπομονή και μείνετε συντονισμένοι στο Newsbomb.gr.

Ακούστε λίγο τον ήχο... τικ τακ, τικ τακ, τικ τάκ... Μπούμ!!!

Αύριο Παρασκευή 8 Απριλίου του 2016 θα γελάσει το Πανελλήνιο...