ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μεγάλε Κώστα Ζουράρι, έχουμε πεθάνει και δεν το έχεις πάρει είδηση!

Μεγάλε Κώστα Ζουράρι, έχουμε πεθάνει και δεν το έχεις πάρει είδηση!

Ακούγαμε ήσυχα κι ωραία ραδιόφωνο, αδέρφια, μέχρι που βγήκε πάλι παγανιά αυτός ο «γίγαντας» της ελληνικής πολιτικής σκηνής, ο Κώστας Ζουράρις, και είπε να μας ανεβάσει την πίεση πρωί – πρωί με τη δροσούλα, με τις γνωστές ατάκες του.

Μιλώντας στον Real FM, ο επικεφαλής της παράταξης «Πυρίκαυστος Ελλάς» και νυν υφυπουργός Παιδείας ρωτήθηκε τι θα γίνει με το θέμα της διαπραγμάτευσης Ελλάδας – δανειστών, μιας και οι εταίροι μας έχουν βάλει να μιλάμε για σκληρά Μνημόνια μέχρι το 2060.

Αφού επανέλαβε το κλασικό κι αγαπημένο του τσιτάτο ότι «η διαπραγμάτευση είναι ένα κουρελόχαρτο», είπε: «Έχω την εντύπωση ότι το 2060 δεν θα ζουν και αυτοί. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να γίνεται συζήτηση επιστημονική στη βάση ορισμένων επιστημονικών δομών, που ισχύουν στη συνύπαρξη μεταξύ συστημάτων ισχύος, με το τι θα γίνει το 2060. Μπορεί να πέσει ένα κομήτης του Χάλεϊ στο κεφάλι του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου και να μην υπάρχει Νέα Υόρκη. Τι να πω;».

Και πρόσθεσε ο ίδιος: «Οι δανειστές επιμένουν να μιλούν επί αβεβαίων πραγμάτων για το μέλλον, το οποίο δεν ισχύει ακόμα. Δηλαδή, η καφετζού είναι επιστημονικά ισχυρότερη από αυτήν τη συζήτηση. Ανακυκλώνουμε ακριβώς τις υποθέσεις αυτές, οι οποίες λένε, παραδείγματος χάρη, θα νικήσουν στο Στάλινγκραντ οι Ρώσοι ή οι Γερμανοί; Τρέχα γύρευε».

Υφυπουργέ Ζουράρι για ποιο 2060 μιλάς; Μην πας τόσο μακριά, μείνε εδώ στο 2017 να δεις πώς έχουν τα πράγματα: Με τις πολιτικές που έχεις ψηφίσει εσύ και η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου είμαστε ήδη νεκροί. Και η πλάκα είναι πως ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος από τους «περήφανους διαπραγματευτές» δεν το έχετε πάρει μυρωδιά!

Κι αφού, όπως λες, τούτα τα ρημάδια είναι όλα κουρελόχαρτα, γιατί τα ψηφίζεις;

Σου βάζουμε δύσκολα ερωτήματα, το ξέρουμε, αλλά και η κοροϊδία έχει ένα όριο!

Ή μήπως όχι, τελικά;

Σχετικές ειδήσεις