ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Που 'σαι Αντρέα να δεις το παιδί της αλλαγής: Ο ΓΑΠ με την transgender Κέιτλιν Τζέντερ

Που 'σαι Αντρέα να δεις το παιδί της αλλαγής: Ο ΓΑΠ με την transgender Κέιτλιν Τζέντερ

Εντάξει. Είναι αλήθεια ότι ο ΓΑΠ δεν χάνει την ευκαιρία να μας εκπλήσσει τόσο με τις δηλώσεις του, όσο και με τις εμφανίσεις του... - Η τελευταία του συνάντηση σε πάνελ με ομιλήτρια την τρανσέξουαλ Κέτλιν Τζέντερ (πρώην Ολυμπιονίκης Μπρούς Τζέντερ) ξεπερνά κάθε προηγούμενο - Είναι πολύ «προχώ» ο άνθρωπος, τέλος!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου του συνεδρίου Web Summit που φιλοξενήθηκε προ ημερών στη Λισαβόνα.

Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στον ίδιο καναπέ με την Κέιτλιν Τζένερ, που ως Μπρους είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες τους 1976 στο Μόντρεαλ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο θετός γονέας των Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόε Καρντάσιαν επικεντρώθηκαν στην συζήτηση τους στο αν μπορεί η διοργάνωση να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της στη σημερινή εποχή, καθώς έχει συνδεθεί με τα χρήματα, την απάτη, αλλά και τα αναβολικά.

Η θεματική ενότητα που τους έφερε στον ίδιο καναπέ ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η αξιοπιστία τους, με τη συζήτηση να εστιάζεται στο αν μπορεί η διοργάνωση να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της στη σημερινή εποχή, καθώς έχει συνδεθεί με τα χρήματα, αλλά ακόμα και με την απάτη.

Δείτε το βίντεο με την ησυχία σας

Να ήτανε από μια μεριά βρε μπαγάσα ο συγχωρεμένος ο Αντρέας να σε φτύσει, να μη σε βασκάνει...

Ροή Ειδήσεων