ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ανακαλύψτε και αποκτήστε τα μοντέλα BMW X με μοναδικά οφέλη!

Ανακαλύψτε και αποκτήστε τα μοντέλα BMW X με μοναδικά οφέλη!

Το όνειρο σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα καθώς τώρα μπορείς να επωφεληθείς από τις μοναδικές προσφορές για τα μοντέλα BMW X με όφελος έως και 20.000 ευρώ.

Του Γιάννη Σκουφή

Ποτέ άλλοτε η απόκτηση μίας BMW X δεν ήταν πιο ελκυστική!

Η BMW X1

H X1 είναι από τα αυτοκίνητα που προσφέρουν πολλά περισσότερα από ό,τι ζητάει ένας οδηγός. Αποτελεί μια ασυναγώνιστη επιλογή στην κατηγορία της χάρη στη δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος, τις κόμπακτ διαστάσεις για ευελιξία, τους κορυφαίους χώρους για μία οικογένεια και την οδηγοκεντρική απόλαυση που προσφέρει μόνο μια BMW. Η γκάμα της X1 εξοπλίζεται με αποδοτικούς κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης, που επιδεικνύουν εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων.

Συγκεκριμένα, η BMW X1 sDrive16d (1.496 κ.εκ., 116 ίπποι, 118 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο) με το πακέτο εξοπλισμού Active προσφέρεται με όφελος 6.200 ευρώ και από 269 ευρώ το μήνα. To συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, μεταλλικό χρώμα, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών με ελαστικά Run Flat, σπορ δερμάτινο τιμόνι και πακέτο έκδοσης Advantage (με αυτόματο κλιματισμό 2 ζωνών, Cruise Control, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών).

Η BMW X1 sDrive18i (1.499 κ.εκ., 140 ίπποι, 132 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο) με το πακέτο εξοπλισμού xLine Advanced, προσφέρεται με όφελος 6.500 ευρώ και από 269 ευρώ μηνιαίως. Ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη, μεταλλικό χρώμα, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, πακέτο xLine (με προβολείς LED, επενδύσεις καθισμάτων σε δέρμα/ύφασμα, σπορ δερμάτινο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου 18’’, Cruise Control, αυτόματο κλιματισμό 2 ζωνών, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών, πακέτο φωτισμού).

m1

BMW X2

Στην X2 το σπορ στοιχείο είναι διάχυτο στην παραμικρή λεπτομέρεια και το σίγουρο είναι πως η ολοκαίνουργια αυτή BMW, δεν περνά από απαρατήρητη. Η Χ2 προσφέρει δυναμικές επιδόσεις που όμοιές της δεν υπάρχουν στην κατηγορία της, σε συνδυασμό με ένα άψογο ποιοτικά εσωτερικό και προηγμένες τεχνολογίες.

Η πιο κουπέ γραμμή της γεμίζει αυτοπεποίθηση όποιον βρίσκεται πίσω από το τιμόνι, ενώ η BMW X2 sDrive18i (1.499 κ.εκ., 140 ίπποι, 129 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο) με το πακέτο εξοπλισμού Advantage Plus, προσφέρεται με όφελος 5.500 ευρώ και από 249 ευρώ το μήνα. Το όφελος αφορά στον επιπλέον εξοπλισμό του πακέτου Advantage Plus που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, μεταλλικό χρώμα, προβολείς LED, ράγες οροφής και το πακέτο της έκδοσης Advantage (με αυτόματο κλιματισμό 2 ζωνών, Cruise Control, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, αυτόματη πόρτα χώρου αποσκευών).

m2

BMW X3

Η BMW X3 ξεχωρίζει από τις ισορροπημένες αναλογίες ως το πρώτο Sports Activity Vehicle (SAV). Πέρα από την ελκυστική εμφάνισή της με την εμβληματική σχεδίαση και τους «γενναιόδωρους» χώρους, η X3 εξοπλίζεται με προηγμένες τεχνολογίες και συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Ενδεικτική της τεχνολογίας αιχμής της X3 αποτελεί η ημιαυτόνομη οδήγηση και το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης xDrive. Η γκάμα των κινητήρων ξεκινά από τις δίλιτρες εκδόσεις με ισχύ από 184 ίππους (xDrive20i) για αυτούς της βενζίνης και από 150 ίππους για τους diesel. Πλέον, η BMW προσφέρει την δυνατότητα απόκτησης της εξαιρετικής Χ3 στις εκδόσεις της xDrive20i, xDrive30i, xDrive20d, xDrive25d και xDrive30d με όφελος που φτάνει έως τις 8.000 ευρώ και από 419 ευρώ το μήνα.

m3

BMW X4 & X5

Ακόμη και για τις κορυφαίες X4 και X5, η BMW έχει μεριμνήσει με ειδικές προωθητικές ενέργειες οι οποίες σίγουρα τις καθιστούν ακόμη πιο προσιτές.

Πιο αναλυτικά, η ολοκαίνουργια X4 ξεχωρίζει με την κουπέ σχεδίασή της και το κομψό αλλά ταυτόχρονα σπορ παρουσιαστικό της. Διαθέτει εξαιρετικά δυναμικά χαρακτηριστικά, πολυτελές εσωτερικό και πολύ καλές επιδόσεις. Στις εκδόσεις xDrive 20i, xDrive 30i, xDrive 20d, xDrive 25d και Μ40d διατίθεται με όφελος που φτάνει έως και τις 13.000 ευρώ και από 699 ευρώ το μήνα.

Η εμβληματική X5 είναι το μοντέλο που έχει θεμελιώσει την κατηγορία των μεγάλων premium SUV και προσφέρει κορυφαίους χώρους και υψηλή τεχνολογία σε όλους τους τομείς. Εδώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η υβριδική xDrive 40e με τη δυνατότητα ηλεκτροκίνησης με μηδενική εκπομπή ρύπων, υπογραμμίζοντας την προηγμένη τεχνολογία της BMW. Για την X5 το όφελος για τον αγοραστή ανέρχεται έως και τις 20.000 ευρώ και για τις εκδόσεις xDrive 25d, xDrive 40e και M 50d, τις οποίες μπορεί να αποκτήσει κανείς και από 819 ευρώ το μήνα.

m4

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα μοντέλα Χ της BMW είναι διαθέσιμα με το πρόγραμμα χρηματοδότησης BMW ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services με το προνομιακό επιτόκιο 3,9 %.