ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H νέα έκδοση Mercedes-Benz Vans Pro δημιουργήθηκε ειδικά για τις ανάγκες των Ελλήνων επαγγελματιών

H νέα έκδοση Mercedes-Benz Vans Pro δημιουργήθηκε ειδικά για τις ανάγκες των Ελλήνων επαγγελματιών

Στις σύγχρονες εργασιακές συνθήκες, η δυνατότητα άμεσης και απρόσκοπτης μετακίνησης είναι βασική προϋπόθεση επιτυχίας. Τα επαγγελματικά βαν παίζουν εδώ καθοριστικό ρόλο, μιας και πρέπει ανά πάσα στιγμή να δηλώνουν το «παρών», να είναι αξιόπιστα και οικονομικά, με περιορισμένες ανάγκες συντήρησης, έτσι ώστε να μην επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, να είναι ευέλικτα και πρακτικά για να διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τη δουλειά, αλλά και να είναι άνετα και ξεκούραστα σε όλα τα δρομολόγια.

Του Γιάννη Σκούφη

Τα Vans της Mercedes-Benz προσφέρουν μια πλήρη γκάμα επιλογών. Τα κορυφαία Citan, Vito και Sprinter σε συνδυασμό με τις πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης τους μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη χρήσης. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως δεν μπορούν να προσαρμοστούν στις τρέχουσες καταστάσεις και απαιτήσεις και να γίνουν ακόμα καλύτερα, πιο ελκυστικά.

Έτσι λοιπόν, η Mercedes-Benz Ελλάς, γνωρίζοντας πολύ καλά το υπάρχον εργασιακό περιβάλλον και πάνω από όλα τις ανάγκες των επαγγελματιών όλων των κλάδων, δημιούργησε, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, την ειδική έκδοση Pro, που είναι διαθέσιμη τόσο για τα Citan και Vito όσο και για τα Sprinter Van, προσφέροντας τη δυνατότητα απόκτησής τους με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό και σε προσιτή τιμή.

Για τις ανάγκες της έκδοσης Pro, η Mercedes-Benz Ελλάς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια, διαμορφώνοντας ένα βασικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης. Συστήματα όπως το Active Brake Assist, το Attention Assist, το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων, καθώς και τη βοήθεια εκκίνησης σε ανηφόρα.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης την κάμερα οπισθοπορείας για εύκολες μανούβρες, τους θερμαινόμενους και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, το σύστημα κλιματισμού, το εργοστασιακό ηχοσύστημα με Bluetooth, καθώς και τη δίφυλλη πίσω πόρτα, που αυξάνει κατακόρυφα την πρακτικότητα με το μεγάλο άνοιγμά της.

Στο νέο Citan Van, η έκδοση Pro είναι διαθέσιμη και στα δύο μήκη αμαξώματος, Long (4,321 μέτρα) και Extra Long (4,705 μέτρα), καθώς και στις δύο εκδόσεις μικτού φορτίου (1.980 και 2.200 κιλά). Ο κινητήρας είναι σε κάθε περίπτωση ο εξαιρετικός diesel των 1.431 κυβικών, με απόδοση 95 ή 116 ίππων, ενώ το χρηματικό όφελος ξεκινά από τις 2.000 ευρώ.

Στο νέο Vito Van Pro, το οικονομικό όφελος ανέρχεται σε τουλάχιστον 2.400 ευρώ. Και εδώ τα μήκη αμαξώματος είναι δύο (Long στα 5,14 μέτρα και Extra Long στα 5,37 μέτρα), οι εκδόσεις μικτού φορτίου τρεις (2.800, 3.050 και 3.200 κιλά) και ο κινητήρας ο αξιόλογος τετρακύλινδρος diesel των 1.749 κυβικών με 102 ή 136 ίππους.

Για το νέο SprinterVanPro, είναι διαθέσιμα τα αμαξώματα Compact και Standard, των 5,267 και 5,932 μέτρων αντίστοιχα, οι εκδόσεις φορτίου των 3.000 και 3.500 κιλών, καθώς και η υψηλή οροφή με συνολικό εξωτερικό ύψος 2.638 χιλιοστών. Ο κινητήρας εδώ είναι το καταξιωμένο σύνολο των 2.143 κυβικών με 114 ή 143 ίππους.

Φυσικά, για τη νέα έκδοση Pro των Vans της Mercedes-Benz, υπάρχουν και νέες, πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις χρηματοδότησης, προκειμένου ο κάθε επαγγελματίας να επιλέξει αυτή που θα του εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή οικονομική ευελιξία.

Η πρώτη πρόταση είναι το πρόγραμμα Drive Now Pay Later, που δίνει στο νέο κάτοχο ενός Van Pro της Mercedes-Benz τη δυνατότητα να το αποκτήσει άμεσα, με πρώτη δόση αποπληρωμής έπειτα από έξι μήνες. Έτσι εξασφαλίζει άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού.

Η δεύτερη πρόταση FLEXPayment χαρακτηρίζεται από μια εξαιρετικά χαμηλή – από 150 ευρώ – μηνιαία δόση για τον πρώτο χρόνο. Ταυτόχρονα προσφέρει, για μεγαλύτερη εξασφάλιση και ελευθερία κινήσεων, δωρεάν συμβόλαιο για δύο επιπλέον χρόνια εγγύησης, αυξάνοντας έτσι τη συνολική εργοστασιακή εγγύηση στα τέσσερα έτη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο https://www.mercedes-benz.gr/vanspro ή να επικοινωνήσετε με το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της Mercedes-Benz Ελλάς.