ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ζητείται υπάλληλος που να ξέρει να κάνει donuts

Ζητείται υπάλληλος που να ξέρει να κάνει donuts

Μία από τις πιο περίεργες αγγελίες για θέση εργασίας είναι αυτή της αμερικάνικης Dodge. Η οποία ακούγεται ως η καλύτερη δουλειά στον κόσμο!

Του Γιάννη Σκουφή

Η Dodge είναι ευρέως γνωστή για τα hot μοντέλα της και τις πανίσχυρες hellcat εκδόσεις που βάζουν φωτιά στην άσφαλτο. Και αυτή την εικόνα η Dodge θέλει να την διατηρήσει όσο το δυνατόν πιο έντονη, καθώς αυτό είναι που την κάνει ξεχωριστή στην αμερικανική αγορά στην οποία και κατά κύριο λόγο απευθύνεται.

Και για να γίνει αυτό το μάρκετινγκ της Dodge αποφάσισε να κάνει μια καμπάνια με εκδηλώσεις σε διάφορες Πολιτείες των ΗΠΑ. Ήδη έχει ξεκινήσει να στελεχώνεται η σχετική ομάδα επίδειξης και μία από τις πιο περίεργες προσλήψεις είναι αυτή της θέσεως του «Chief Donut Maker».

Και όταν λέμε υπεύθυνου για την δημιουργία ντόνατς φυσικά και δεν μιλάμε για το γνωστό σνακ που αλλά για τα donuts που γράφουν τα λάστιχα στην άσφαλτο μετά από παρατεταμένο παντιλίκια. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο αφού απαιτείται οδηγός με ιδιαίτερη τεχνική και δεξιότητες για να κρατά το αυτοκίνητο σε κυκλική τροχιά ενώ οι τροχοί γυρίζουν τρελά ζωγραφίζοντας στην άσφαλτο και ταυτόχρονα σηκώνουν λευκό καπνό.

Το συμβόλαιο που προσφέρει για αυτή την θέση η Dodge είναι διετές και προβλέπει 150.000 δολάρια το χρόνο. Επίσης, για όλο αυτό το διάστημα θα έχει στην διάθεση του ένα μοντέλο Hellcat με V8 και ειδικό ρουχισμό που υποδεικνύει τον ρόλο του Chief Donut Maker.

Ο Tim Kuniskis, CEO της Dodge, λέει ότι το άτομο που θα προσλάβει ως Chief Donut Maker θα έχει το προφίλ των Dodge Brothers, των ιδρυτών της εταιρείας. «Ποτέ δεν ήταν ικανοποιημένοι με το να ακολουθούν τις τάσεις, πάντοτε αναζητούσαν έναν καλύτερο, ταχύτερο, πιο εξωφρενικό τρόπο για να κάνουν το οτιδήποτε» λέει ο Kuniskis που θέλει να έχει καλύψει την θέση μέχρι τον Ιανουάριο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.