ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή η Bugatti Bolide χωρά ακόμα και στο δωμάτιό σας

Αυτή η Bugatti Bolide χωρά ακόμα και στο δωμάτιό σας

Η Lego ανακοίνωσε ένα νέο κιτ της σειράς Technic που μπορεί να κατασκευαστεί σε λιγότερο από μισή ώρα και να σας κοστίσει μόλις 50 ευρώ.

Του Γιάννη Σκουφή

Κάθε νέα χρονιά που ξεκινά για τη Lego και τους φανατικούς του μοντελισμού και των συναρμολογούμενων έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού μπορεί κανείς να αναζητήσει στην ιστοσελίδα της δανέζικης εταιρίας πολλά supercars… υπό κατασκευή.

Την τιμητική της έχει και η απίστευτη Bugatti Bolide που συνεχίζει το κιτ της Chiron που είχε κυκλοφορήσει το 2018 και αποτελούνταν από 3.599 κομματάκια. Η Bolide μπορεί να έχει πολύ λιγότερα, για την ακρίβεια 905, αλλά έχει μία αρκετά καλή μεταφορά του W16 με κινούμενα πιστόνια του.

Επίσης, υπάρχουν λαστιχένιοι τροχοί, πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, λειτουργικό τιμονάκι, πίσω πτέρυγα και όλα τα καλά που έχει η Bolide. Ως κιτ είναι σχετικά μικρό (έχει μήκος μόλις 8 εκατοστών) και η λεπτομέρεια δεν είναι πολύ μεγάλη. Αλλά αρκεί για να βάλει κάποιον στο κλίμα για το πως μπορεί να είναι το γαλλικό hypercar στην πιο σκληροπυρηνική του έκδοση που είναι μόνο για τις πίστες.

Και σε αντίθετη με τους 40 ιδιοκτήτες της πραγματικής Bolide που έχουν δώσει 4 εκατομμύρια ευρώ εσείς μπορείτε να την κάνετε δική σας με 40 ευρώ. Αφήστε που αυτή θα περιμένουν μέχρι το 2024, ενώ το κιτ της Lego είναι… ετοιμοπαράδοτο!