ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Renault θα ανανεώσει το Megane

H Renault θα ανανεώσει το Megane

To μικρο- μεσαίο γαλλικό μοντέλο θα προσαρμοστεί το φθινόπωρο στα καινούργια δεδομένα της μάρκας.

Του Γιάννη Σκουφή

Ο χρόνος για την ανανέωση του Megane πλησιάζει μιας και η πρώτη εμφάνιση της τρέχουσας, τέταρτης κατά σειρά γενιάς του είχε γίνει του 2016.

Έτσι λοιπόν οι μηχανικοί των Γάλλων δοκιμάζουν ήδη την ανανεωμένη εκδοχή του στους δρόμους προκειμένου να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στις αρχές Οκτωβρίου στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις οι αλλαγές δεν θα είναι ριζικές και κυρίως θα αφορούν το εμπρός μέρος. Εδώ πέρα από τη μάσκα επανασχεδιασμένος θα είναι τόσο ο προφυλακτήρας όσο και οι προβολείς και τα LED φώτα ημέρας. Στο προφίλ πρακτικά δεν θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις ενώ πίσω πέρα από τα φώτα θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στον προφυλακτήρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Οι τροποποιήσεις στο εσωτερικό, πέρα από τα καλύτερα υλικά, αφορούν κυρίως τη χρησιμοποίηση της οθόνης των 9,3 ιντσών που είναι η μεγαλύτερη που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Renault και δίνει το παρόν και στις top εκδόσεις του νέου Clio καθώς και ενός ψηφιακού πίνακα οργάνων.

Όσο για τους κινητήρες αν και δεν υπάρχουν ακόμα σαφείς πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθούν οι νέοι τετρακύλινδροι βενζίνης των 1.330 κυβικών που έχουν εξελιχθεί σε συνεργασία με τη Mercedes καθώς και ο νέος diesel των 1.500 κυβικών.

Σχετικές ειδήσεις