Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Netflix «μπαίνει» στη Φόρμουλα 1!

Newsbomb

Όχι, δεν πρόκειται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγωνιστικού τριημέρου των Γκραν Πρι τα οποία συνεχίζει να έχει η ανοιχτή για όλους κρατική τηλεόραση.

Του Γιάννη Σκουφή

Αυτό που θέλει να επιχειρήσει η ραγδαία εξελισσόμενη διαδικτυακή πλατφόρμα Netflix είναι να μας δείξει αυτά που δεν φαίνονται. Με άλλα λόγια ότι συμβαίνει στο παρασκήνιο και όλη την ένταση που έχει μόνο ο κορυφαίος θεσμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η νέα σειρά της Netflix έχει τίτλο «Formula 1: Drive to Survive» και το υψηλό επίπεδο ποιότητας εγγυάται η ομάδα που δημιούργησε τα καταπληκτικά αφιερώματα για τον ανεπανάληπτο Senna και τη μοναδική Amy Winehouse.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

H ημερομηνία λανσαρίσματος είναι η 8η Μαρτίου και η σειρά θα επικεντρωθεί σε αθέατες στιγμές των πιλότων, των ομάδων και λοιπών συντελεστών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σαιζόν, αυτής του 2018. Στο τρέιλερ φαίνονται στιγμιότυπα χαράς και λύπης, αγωνίας αλλά και εκνευρισμού.

«Αυτή η μοναδική πραγματικά σειρά ενσαρκώνει το πνεύμα του αθλήματος και μας βοηθά να προβάλλουμε και να ξεδιπλώσουμε τις αμέτρητες ιστορίες μέσα και έξω από την πίστα», δήλωσε ο Ian Holmes, Διευθυντής των Rights Media. «Η συνεργασία με τη Netflix για τη δημιουργία μιας πρωτότυπης σειράς είναι μια ακόμη πρωτοποριακή κίνηση για τη Φόρμουλα 1 και την ενίσχυση του θεάματος».