Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To Audi e-tron και η Captain Marvel

Newsbomb

Οι εταιρείες αυτοκινήτου πολύ συχνά επιλέγουν χολιγουντιανές -και όχι μόνο- παραγωγές για να προβάλλουν τα μοντέλα τους.

Του Γιάννη Σκουφή

Μία από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις παραγωγές του Χόλυγουντ είναι η Audi. Ίσως να έχετε προσέξει τα μοντέλα της σε διάφορες ταινίες, από τα πρωτότυπα στην επιστημονικής φαντασίας «Ολική Επαναφορά» μέχρι τον Τζέισον Στέιθαμ στον ρόλο του σοφέρ με ένα Audi A8.

Επειδή όμως οι καιροί αλλάζουν η Audi θέλει να προβάλει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής. Ο λόγος για το e-tron SUV που στο παρακάτω τρέιλερ θα το δείτε να το οδηγεί η Captain Marvel στη νέα παραγωγή «Avengers: Endgame».

Η Brie Larson στον ρόλο της Captain Marvel συνομιλεί με μία κυβερνητική πράκτορα για την ένταξη της στην κοινωνία μετά από αποχή δεκάδων δεκαετιών από τον πλανήτη Γη. Με τα πολλά η Captain Marvel επιβιβάζεται στο Audi e-tron και με το που πατά το μπουτόν εκκίνησης μεταλλάσσεται στιγμιαία χρησιμοποιώντας τις σούπερ δυνάμεις της.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στις κινηματογραφικές αίθουσες μιας και η πρεμιέρα του «Αvengers: Endgame» είναι στις 24 Απριλίου.