Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ντέρμπι το λέτε εσείς…»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του…

Εδώ Πολυτεχνείο: Το 1973 είχαν κάτι να πουν... Σήμερα τίποτα με μπόλικο καθόλου

Επέτειος Πολυτεχνείου: Τώρα που ολοκληρώθηκε η επέτειος στη…

Τραγωδία στο Δήλεσι: Φονική πυρκαγιά κόστισε τη ζωή σε μια γυναίκα

Δήλεσι | Φωτιά: Χωρίς τις αισθήσεις της…

Επέτειος Πολυτεχνείου: 751.215 αναγνώστες ενημερώθηκαν από το Newsbomb.gr

Tο Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018, στην επέτειο…

Καιρός ΤΩΡΑ: Δείτε σε ποιες περιοχές χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Καιρός | Καιρός ΤΩΡΑ | Αντιολισθητικές αλυσίδες:…

Η συνταγή της ημέρας: Τα πιο αφράτα πιροσκί

Η συνταγή της ημέρας: Τα πιο αφράτα πιροσκί

Ο Γιώργος Τσούλης σάς έχει την πιο απολαυστική συνταγή για αφράτα πιροσκί

Υλικά για τη ζυμή:

13γρ. νωπή μαγιά ή 4γρ. ξερή

400ml. χλιαρό νερό

½ κ.γ. αλάτι

½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική

100 ml. Ηλιέλαιο

500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Υλικά για τη γέμιση:

Λουκάνικα μικρά Φρανκφούρτης

Ζαμπόν, μπέικον και τυρί Gouda

150γρ. βραστή πατάτα, λιωμένη με το πιρούνι ανακατεμένη με φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, άνηθο, αλάτι και πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com