FUN TIME

Αυτή η οικογένεια έγινε viral στην καραντίνα - Δείτε γιατί

Αυτή η οικογένεια έγινε viral στην καραντίνα - Δείτε γιατί
boredpanda.com / Instagram @jeanmanuelphotography

Με φαντασία και όρεξη δημιούργησαν κάτι απίθανο.

Ο Jean Manuel Nadeau και η σύζυγός του ζουν με τα δύο τους παιδιά στο Μόντρεαλ. Όπως εκατομμύρια ακόμα άνθρωποι, έτσι και αυτοί λόγω κορονοϊού κλείστηκαν στα σπίτια τους για εβδομάδες ολόκληρες. Για 80 ημέρες, το κρεβάτι τους έγινε ο χώρος εργασίας, η κουζίνα η τάξη των παιδιών και όλο το σπίτι χώρος παιχνιδιού και δραστηριοτήτων.

Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και για τους δυόμιση σχεδόν μήνες καραντίνας, αποφάσισε να ταξιδέψει σε διάφορα μέρη του κόσμου μέσα από το ίδιο του το σπίτι. Πώς το πέτυχε αυτό; Κάθε τόσο, οι δύο γονείς έφτιαχναν απίθανα σκηνικά εμπνευσμένα από άλλες χώρες και πολιτισμούς, ντύνονταν αντίστοιχα και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Μέσα από το ευφάνταστο αυτό concpet είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν, έστω και νοητά, σε καταπράσινες ζούγκλες, στη μακρινή Κίνα και άλλες χώρες της Ανατολής. Η εμπειρία του Jean Manuel στη φωτογραφία σίγουρα έπαιξε το ρόλο της. Σε κάθε φωτογράφιση αξιοποιούσαν ένα βασικό χρώμα και μέσα σε λίγες εβδομάδες η οικογένεια δημιούργησε ένα απίθανο ημερολόγιο καραντίνας.

Ο μπαμπάς και φωτογράφος έγραψε για την πρωτότυπη αυτή ιδέα στο boredpanda.com και μοιράστηκε την εμπειρία του με τους αναγνώστες. Επιπλέον, ανέβασε φωτογραφίες από το «ταξίδι» τους τις οποίες είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τα δύο παιδιά της οικογένειας φαίνεται να λάτρεψαν αυτήν την ιδιαίτερη δραστηριότητα καραντίνας και οι εκφράσεις τους στις φωτογραφίες είναι πραγματικά απολαυστικές.