FUN TIME

Αυτή είναι η πιο «θυμωμένη» γάτα που έχετε δει και είναι αξιολάτρευτη

Αυτή είναι η πιο «θυμωμένη» γάτα που έχετε δει και είναι αξιολάτρευτη
Instagram @gigglestheangrycat

Οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα.

Ο Giggles είναι ένας ιδιαίτερος γάτος και η ιστορία και το παρουσιαστικό του τον έχουν κάνει διάσημο στο διαδίκτυο. Το χαριτωμένο τετράποδο έχει μία μόνιμα θυμωμένη έκφραση, όχι επειδή είναι δύστροπο ή λόγω των δύσκολων συνθηκών κάτω από τις οποίες μεγάλωσε, αλλά απλώς επειδή έτσι έχει γεννηθεί.

Τον Giggle βρήκαν τυχαία κάποιοι εργαζόμενοι από το καταφύγιο ζώων Riggi μερικά χρόνια πριν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν αδύνατος, βρώμικος και στο λαιμό του είχε δαγκωματιές πιθανόν από άλλες γάτες. Αφού περιποιήθηκαν τα τραύματά του και του έκαναν όλα τα απαραίτητα εμβόλια, αποφάσισαν να τον κρατήσουν σαν κατοικίδιο του καταφυγίου.

Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του, ο ιδιαίτερος γάτος, κάθε άλλο παρά μόνιμα θυμωμένος είναι. Του αρέσουν τα χάδια, είναι πολύ τρυφερός και σύμφωνα με το boredpanda.com, είναι o επίσημος ambassador για τις διάφορες φιλοζωικές δράσεις του Riggi Rescue.

Ο Giggle έχει το δικό του προφίλ στο Instagram τους τελευταίους μήνες με χιλιάδες ακολούθους. Οι ιδιοκτήτες του απαθανατίζουν διάφορα στιγμιότυπα της ημέρας του και οι πόζες που παίρνει στον φωτογραφικό φακό, τον έχουν κάνει vα ξεχωρίσει.

Στις φωτογραφίες του τον βλέπουμε να παίζει, να τρώει, να βλέπει τηλεόραση, ενώ ακόμα πιο απολαυστικές είναι φωτογραφίες που βγάζει σε ιδιαίτερες περιστάσεις όπως τα Χριστούγεννα ή το Halloween.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της αξιολάτρευτης γάτας, στην gallery που ακολουθεί.