FUN TIME

Ιαπωνία: Σ'αυτήν την τουαλέτα οι πελάτες κάνουν την... ανάγκη τους χαζεύοντας ψάρια! (pics+vid)

Ιαπωνία: Σ'αυτήν την τουαλέτα οι πελάτες κάνουν την... ανάγκη τους χαζεύοντας ψάρια! (pics+vid)
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
yuri.kiwi/Instagram

Απροσδόκητη φήμη απέκτησε ένα καφέ στην Ιαπωνία χάρη στην… αλλόκοτη τουαλέτα του.

Οι επισκέπτες του Hipopo Papa Cafe στο Ακάσι θα χαίρονται να τους καλεί συχνά η φύση. Αφού θα μπορούν να ανακουφίσουν την ανάγκη τους σε μία τουαλέτα – ακουάριουμ, χαζεύοντας γύρω τους εξωτικά ψάρια – και μία αρσενική χελώνα.

Η τουαλέτα είναι μόνο για κυρίες. Ωστόσο, στην περίπτωση… αυξημένων αναγκών, το προσωπικό επιτρέπει και σε άνδρες να κάνουν χρήση της τουαλέτας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ιδιοκτήτης του καφέ «επένδυσε» 200.000 για τη συγκεκριμένη εγκατάσταση. Και μάλλον δικαιώθηκε. Αφού στα 12 χρόνια ύπαρξής της, έχει μετατρέψει το, κατά τ’άλλα κοινό καφέ, σε τουριστική ατραξιόν.

Geplaatst door Kanou Hiromi op Zaterdag 23 maart 2019

Ωστόσο, το θέαμα έχει και τα μειονεκτήματά του – τόσο για την επιχείρηση όσο και για τους επισκέπτες της. Αφενός πολλοί πελάτες περνούν περισσότερο χρόνο στην τουαλέτα βγάζοντας φωτογραφίες για τους λογαριασμούς στα social media, απ’ό,τι σε ένα τραπέζι κάνοντας… σεφτέ.

Αφετέρου, κάποιοι πελάτες το θεωρούν από άβολο έως ανατριχιαστικό να κάνουν την ανάγκη τους μπροστά στα μάτια πλασμάτων που θα έπρεπε να ζουν αλλού κι όχι εκεί που κι ο βασιλιάς πάει μόνος του.