Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

O Μεγαλοπόδαρος «συνελήφθη» στη Βρετανία!

Την πιο πειστική απόδειξη ότι η Βρετανία είναι το «σπίτι» του Μεγαλοπόδαρου ισχυρίζεται ότι έχει στην… κάμερά τους ένας ενθουσιώδης ερευνητής.

Ο Adam Bird τράβηξε μια απόκοσμη φωτογραφία του μυθικού (;) πλάσματος σε δάσος του Lincolnshire, έπειτα από αναφορές που έλαβε για ένα «τριχωτό» τέρας στην περιοχή.

Αφού λοιπόν ακολούθησε περίεργους θορύβους, αλλά και ύποπτα μεγάλες πατημασιές, ο συνιδρυτής της βρετανικής ερευνητικής οργάνωσης για τον Bigfoot «συνέλαβε» μια σκοτεινή φιγούρα πίσω από τα δέντρα.

«Υπήρχαν κάποιες αναφορές και αποφασίσαμε να τις ελέγξουμε. Μείναμε εκεί για λίγες ώρες και αισθανόμασταν συνεχώς ότι κάτι μας παρακολουθούσε», τόνισε ο Bird από το Νότινχαμ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια «γυρίζει» τη Βρετανία, προκειμένου να αποδείξει ότι η εμμονή του είναι… πραγματική, συμπληρώνοντας: «Έβγαλα πολλές φωτογραφίες, αλλά δεν κατάλαβα εκείνη την ώρα ότι κατάφερα να τον πιάσω. Μοιάζει με μια σκοτεινή φιγούρα που μας κοιτάζει από μακριά, ξένη στο πράσινο του τοπίου».

«Δεν γίνεται να μην υπάρχει κάτι όταν το έχουμε δει τόσα άτομα», κατέληξε ο 31χρονος Βρετανός ερευνητής - ο οποίος ισχυρίζεται πως ήταν μόλις 15 ετών όταν είχε την πρώτη του… εμπειρία με τον Μεγαλοπόδαρο, σε διακοπές στη Φλόριντα - παραθέτοντας όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει από τις εμφανίσεις του τέρατος επί βρετανικού εδάφους.

Σε μία από τις τελευταίες του μάλιστα στο Yellowham Hill, ο Adam κατάφερε να καταγράψει το ουρλιαχτό του (video)…

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER