Ρέππας – Παπαθανασίου: H αποκάλυψη για τις «Τρεις χάριτες» που δεν θέλαμε να ακούσουμε!

Ρέππας – Παπαθανασίου: H αποκάλυψη για τις «Τρεις χάριτες» που δεν θέλαμε να ακούσουμε!

Newsroom Newsroom

O Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου εδώ και περίπου τριάντα χρόνια γνωρίζουν τεράστιες επιτυχίες τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση. 

Το γνωστό συγγραφικό δίδυμο με τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε τα πάντα αλλά και το όποιο μέλλον θα έχει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, η κωμική σειρά «Τρεις χάριτες». Διαβάστε τι ακριβώς είπαν...

Όταν ρωτήθηκαν πού κατατάσσουν τη δουλειά τους, εκείνοι απάντησαν: «Ναι, εφόσον έχει εμπορική διάσταση. Υπάρχει κάτι μετρήσιμο που το έχει ανάγκη η κοινωνία. Στο δικό μας επάγγελμα υπάρχει κάτι περίεργο. Ο γιατρός μετράει ασθενείς, ο δικηγόρος υποθέσεις, εμείς λειτουργούμε αντιστρόφως ανάλογα. Όσο περισσότεροι σε εμπιστεύονται για να ψυχαγωγηθούν, τόσο πιο χαμηλής ποιότητας θεωρούν ότι είναι η δουλειά σου», σημειώνει ο Μιχάλης και ο Θανάσης συμπληρώνει: «Υπάρχουν ηλιθιότητες που κάνουν νούμερα και καλά πράγματα που κάνουν νούμερα και υπάρχουν ηλιθιότητες που δεν κάνουν νούμερα και καλά που επίσης δεν κάνουν. Είναι κοινωνική ανάγκη το εμπορικό».

O Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου

Κάθε έντιμη συνέντευξη προς τους Ρέππα -Παπαθανασίου οφείλει να συμπεριλάβει μία ερώτηση. Για την ακρίβεια, μία επιθυμία υπό μορφήν ερώτησης: «Θα κάνετε τηλεόραση;»· Σαφείς και ξεκάθαρες οι απαντήσεις, αρχής γενομένης από αυτή του Θανάση: «Εγώ δεν πιστεύω πως αν έβγαιναν οι «Τρεις Χάριτες» τώρα θα έκαναν επιτυχία. Αλλά δεν είμαστε και σίγουροι ότι θα τις γράφαμε αυτή την εποχή. Όλα είναι θέμα timing. Τώρα δεν υπάρχει το sitcom, τώρα πια σχεδόν όλα είναι καθημερινά και αυτό είναι κάτι που επίσης ρίχνει την ποιότητα. Κάναμε έναν χρόνο προετοιμασία για να κάνουμε εβδομαδιαίο». Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Μιχάλης: «Αν μας ζητούσαν περιορισμένα επεισόδια θα το κάναμε με μεγάλη χαρά. Να έχει αρχή, μέση και τέλος και να είναι κάτι αξιοπρεπές. Αν γινόταν σίριαλ το "Δικό μας σινεμά" για παράδειγμα, αν δεν έκανε απόσβεση αμέσως θα το έκανε σε βάθος χρόνου. Το ίδιο έγινε και με τις σειρές μας στο ΜΕGΑ», είπαν στο Gala.

Πηγή: Gossip-tv.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved