GOSSIP

Χατζίδου - Παύλου: Οι δύσκολες στιγμές που έζησαν με την κόρη τους

Χατζίδου - Παύλου: Οι δύσκολες στιγμές που έζησαν με την κόρη τους

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Συγκλονίζει η περιγραφή για τις δύσκολες στιγμές που έζησαν με την κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έζησαν στιγμές αγωνίες με την κορούλα τους τις προηγούμενες μέρες όταν ψηνόταν στον πυρετό.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο νοσοκομείο με την έξι μηνών κόρη του η οποία παρουσίασε υψηλό πυρετό. Οι ώρες και τα λεπτά περνούσαν σαν αιώνας, ειδικά αφότου οι γιατροί υπέβαλαν τη μπέμπα σε τεστ κορονοϊού καθώς παρουσίασε όλα τα συμπτώματα.

To τεστ βγήκε αρνητικό και οι γονείς ηρέμησαν!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρίσκονται σπίτι με την κορούλα τους και μίλησαν μέσω Skype στην εκπομπή Happy Day και περιέγραψαν την περιπέτεια υγείας της μικρής Μελίτας!

Συγκεκριμένα τόνισαν: «Ήταν η πρώτη φορά που ανέβασε τόσο πυρετό. Είχε 38.9. Ήταν πολύ απότομος ο πυρετός. Παίρνουμε τον γιατρό και μας είπαν ότι τα κορίτσια κάνουν συχνά ουρολοιμώξεις και να το αφήσουμε και θα δούμε. Δεν γινόταν να το αφήσουμε άλλο και πήγαμε στο νοσοκομείο. Γενικά προσέχουμε πάρα πολύ, τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αγχωθήκαμε πάρα πολύ. Αλλά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας. Με το που πήγαμε μας είπαν να μπούμε από την πίσω πόρτα. Μας αντιμετώπισαν ως υπόπτο κρούσμα κορονοϊού. Είχαν κλεισμένο έναν όροφο μόνο για τα ύποπτα κρούσματα. Τον Ετεοκλή δεν τον άφησαν να μπει μέσα. Το φαγητό μας το άφηναν απ’ έξω. Ήταν μεγάλη ανακούφιση όταν μάθαμε ότι δεν είχε κάτι».

Πηγή: Gossip-tv.gr