GOSSIP

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν σταματάει να απολυμαίνει – Έχει πάθει εμμονή (video)

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν σταματάει να απολυμαίνει – Έχει πάθει εμμονή (video)

Η Σίσσυ Χρηστίδου φοράει γάντια και αρχίζει να καθαρίζει τα προϊόντα που ψώνισε.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Open beyond «Έλα χαμογέλα» εκτελεί με ευλάβεια τις οδηγίες των ειδικών και φροντίζει να απολυμαίνει σχολαστικά τα προϊόντα που αγοράζει από τα super markets.

Έτσι, λοιπόν, κοινοποίησε στο προσωπικό της account στα social media τη διαδικασία που ακολουθεί. Φορώντας τα κατάλληλα γάντια και έχοντας ανά χείρας το αντισηπτικό καθαρίζει όλα όσα αγόρασε, ώστε να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος να μείνουν πάνω στις συσκευασίες μικρόβια, ενώ εξήγησε κιόλας το πώς το κάνει.



Μάλιστα, καθάρισε ακόμη και το μέρος του σπιτιού της που θα τοποθετούσε τα ψώνια της. Η Σίσσυ Χρηστίδου, άλλωστε, είναι και μανούλα, καθώς έχει αποκτήσει δύο γιους από τον γάμο της με τον τραγουδιστή των Onirama Θοδωρή Μαραντίνη, συνεπώς η υπευθυνότητα είναι μέρος του ρόλου της ως μαμά.



Πέραν, λοιπόν, από τις συνταγές που κοινοποιεί κατά διαστήματα στο account της στο Instagram, επέλεξε να κοινοποιήσει και τη διαδικασία που ακολουθεί για να απολυμάνει τις αγορές των προϊόντων της. Μια διαδικασία που φροντίζει να κάνει με απόλυτη προσοχή και σχολαστικότητα.


Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του star channel «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο!

Πηγή: Gossip-tv.gr