GOSSIP

Έτσι σκοτώθηκε ο γιος του Διονύση - Οι φωτογραφίες στο Facebook

Έτσι σκοτώθηκε ο γιος του Διονύση - Οι φωτογραφίες στο Facebook

Για την απώλεια του γιου του σε τροχαίο και την περίοδο του πένθους μίλησε ο Διονύσης Πρώιος.

«Όταν πέθανε ο μικρός εμένα ήθελαν να μου δώσουν χάπια, να ηρεμήσω, για το έτσι, για το αλλιώς. Εγώ δεν το ήθελα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που κάνω χρέη στη ζωή γενικώς. Ήθελα να θρηνήσω. Μετά μπήκα σε ένα site με γονείς που είχαν πάθει αυτό ο πράγμα. Είδα μια θλίψη φοβερή. Είδα οικογένειες με παιδιά που έχασαν ένα παιδί και έχουν άλλα παιδιά και τα έχουν παρατήσει. Βρήκα ανθρώπους που παράτησαν τη ζωή τους από μόνοι τους. Προσπάθησα να τους δώσω να καταλάβω, μόνοι μας ήρθαμε στη γη, μόνοι μας φεύγουμε και ότι ο καθένας έχει μια ζωή να περάσει», ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο Facebook o Διονύσης με τον γιο του:

«Όταν γεννήθηκε ο γιος μου εγώ νόμιζα ότι θα πεθάνω. Γι' αυτό ήμουν τόσο κοντά του, όλη μέρα μαζί του, να μαγειρεύω να του μάθω, να του μάθω, να του μάθω. Γιατί νομίζω ότι επειδή έχω μια τρελή ζωή με μηχανές με έτσι με αλλιώς ατυχήματα, ότι δεν θα προλάβω να του μάθω».

Για τον Διονύση είχε μιλήσει και ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξή του στο DOT.

«Πρώτη φορά θα το πω και τελευταία. Τον Διονύση τον γνώρισα όταν ήρθε στο σπίτι στη Μύκονο να μου το ζωγραφίσει. Φοβερός καλλιτέχνης, μου τον έχει συστήσει μία φίλη μου. Έμενε στο σπίτι μου. Μετά από 10 μέρες τον έβγαλα να φάμε έξω. Εκείνο το βράδυ γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του. Μετά έκαναν το παιδί.

Κάτι έγινε με τη σύζυγο, χώρισαν και αυτός μεγάλωσε το παιδί με τέτοια ευλάβεια και αγάπη που δεν υπάρχει. Δεν θέλω να συγκινηθώ κιόλας.

Μετά από 19 χρόνια που το παιδί μεγάλωσε με αυτόν τον υπέροχο πατέρα και όχι με τη μαμά του, ο Διονύσης έφυγε για ένα ταξίδι στην Αργεντινή. Όλα αυτά τα χρόνια πήγαινε στην Αργεντινή για να δει τους δικούς του και επέστρεφε.

Με το που φτάνει στην Αργεντινή του λένε "γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου".

Το παιδί του σκοτώθηκε στη στροφή απέναντι από το σπίτι μου στη Φτελιά στη Μύκονο με μηχανάκι! Έφυγε το μηχανάκι και έπεσε στον γκρεμό και σκοτώθηκε. Ο Διονύσης ήρθε από την Αργεντινή ράκος να θάψει το παιδί του. Ήταν χάλια.

Ο γιος του έπαιζε ντραμς και του έκαναν την νεκρώσιμο ακολουθία με μπάντα. Το φέρετρο ήταν άσπρο και ο Διονύσης έβγαλε ένα σπρέι και έγραψε "ο πατέρας σου για πάντα”. Εγώ έκλαιγα δυο μέρες. Έθαψε το παιδί που αγαπούσε και ήθελε να του δώσει όσα δεν είχε αυτός στη ζωή του».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Παντζόπουλος: Ποιος είναι ο σύζυγος της Μενεγάκη με την τεράστια περιουσία