GOSSIP

Jennifer Aniston: Δες το απίστευτο σπίτι της στο Λος Άντζελες

Jennifer Aniston: Δες το απίστευτο σπίτι της στο Λος Άντζελες

Ποιος δε θα ήθελε να μένει σε αυτήν τη βίλα;

H Jennifer Aniston αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι πριν από χρόνια καθώς έψαχνε ένα καταφύγιο που θα την βοηθάει να ηρεμεί και να χαλαρώνει.

Η Anniston για να πετύχει αυτή την αρμονία συνεργάστηκε με τον κορυφαίο σχεδιαστή του είδους, Stephen Shadley για να μετατρέψει ένα σπίτι φτιαγμένο την δεκαετία του '70 από τον Harold W. Levitt σε ένα φιλόξενο καταφύγιο!

Στην πλαγιά ενός λόφου με θέα στο Μπέβερλι Χιλς είναι ένα σπίτι που «δονείται με την αγάπη που το δημιούργησε», λέει η Jennifer Aniston στο Architectural Digest. «Θέλω να το πω αυτό σωστά», σκέφτεται. «Είμαι τόσο περήφανη για αυτό το σπίτι. Και θέλω να υμνήσω τους ανθρώπους που το δημιούργησαν: τους κύριους τεχνίτες που έβαλαν όλη τους την ενέργεια, το ταλέντο και την τέχνη τους για να έχω σήμερα το σπίτι του αγαπώ».

Ο σχεδιαστής Stephen Shadley έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με την ηθοποιό Diane Keaton σε δύο από τα σπίτια της στη Νότια Καλιφόρνια και ένα στην Αριζόνα αλλά και με τον Woody Allen στους εσωτερικούς χώρους του διαμερίσματός του στη Νέα Υόρκη.

Το σπίτι, το οποίο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Harold W. Levitt το 1970, ήταν υπό ανακαίνιση εκείνη την εποχή που ήθελε να το αγοράσει η Aniston. «Ποτέ δεν αμφέβαλα ότι αυτό το σπίτι θα ήταν δικό μου μια μέρα», θυμάται η ηθοποιός. Γιατί ήταν τόσο σίγουρη ότι ήταν σωστό γι 'αυτήν; Λέει ότι ήταν οι μεγάλες μπαλκονόπορτες που την γέμιζαν ενέργεια: μεγάλες, περήφανες, δραματικές πόρτες ύψους 4,5 μέτρων. «Δεν μπορώ να σας πω συγκεκριμένα το συναίσθημα που είχα όταν είδα αυτές στις πόρτες για πρώτη φορά, εκτός από το να πω ότι ήξερα ότι βρισκόμουν σπίτι μου». Αυτή είναι η η πρώτη απόπειρα της ηθοποιού να αναλάβει η ίδια την δημιουργία ενός σπιτιού, το οποίο η Aniston αποκαλεί Ohana που σημαίνει στα Χαβανέζικα «μεγάλη οικογένεια». Το αποτέλεσμα είναι ένα ανοιχτό, ευάερο σπίτι που, όπως λέει και η ίδια, «ήταν μέσα μου για πολύ καιρό».