GOSSIP

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε τη φετινή της συνεργασία

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε τη φετινή της συνεργασία

Μόνο στην Αίγινα βρίσκει την ηρεμία και τη γαλήνη της η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου!

Εκεί οπού η ίδια έχει βρει το προσωπικό της «καταφύγιο» μακριά από κάθε είδους υποχρεώσεις και άγχη! Σχεδόν κάθε καλοκαίρι αλλά και όταν και ο καιρός το επιτρέπει μέσα στο χειμώνα, η ηθοποιός κάνει αποδράσεις στο νησί που λατρεύει και περνά εκεί υπέροχες στιγμές με φίλους, συναδέλφους και την οικογένεια της.

Η ίδια μάλιστα σε συνέντευξή της έχει εκμυστηρευτεί πως κάποια στιγμή θα ήθελε να ανοίξει ένα ταβερνάκι στο νησί.

Σε αυτό το λατρεμένο της νησί λοιπόν τη βρήκε το δεύτερο lockdown. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Φλερτ» με την Νάντια Κοντογεώργη, για το πώς περνάει στην καραντίνα, πώς είναι το νησί αυτή την εποχή, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα για τις φετινές γιορτές.

«Παρόλο που κι εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά γιατί ανοίγεις τα μάτια σου και βλέπεις τη φύση, τη θάλασσα. Είναι πιο ωραία από το να είσαι στην Αθήνα. Κάνω ακόμη βουτιές στη θάλασσα, κάθε φορά που ο καιρός είναι καλός κάνω τις βουτιές μου.

Παρόλο που φλερτάρω με την ιδέα να κάνω πιο επιλεκτικά πράγματα, είναι δύσκολο να ζεις εδώ μόνιμα. Είναι όμως ευλογία Θεού να έχει κανείς το ησυχαστήριο του.

Είχα κλείσει μια συνεργασία για αυτό το χειμώνα, πήγα με χαρά στην πρόβα γιατί ήμουν και με πολύ καλούς συνεργάτες και ξαφνικά συναντήθηκα με τους φίλους μου και μου θύμισαν ότι ήθελα χρόνια να μείνω ένα χειμώνα στο νησί και αμέσως τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα «συγγνώμη» αλλά τη φετινή σεζόν δεν θα ήθελα να εργαστώ», είπε.

Δείτε το βίντεο