Photos

GOSSIP

Ευθυμιάδης: Δίνει τέλεια tips για φρεσκάδα του σπιτιού με ένα φασκόμηλο!

Ευθυμιάδης: Δίνει τέλεια tips για φρεσκάδα του σπιτιού με ένα φασκόμηλο!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανάρτησε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έδειξε πως με ένα φασκόμηλο μπορεί να δώσει την τέλεια φρεσκάδα στο σπίτι.

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι πολύ δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάθε του ανάρτηση μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τις συμβουλές που δίνει.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μπορεί να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ωστόσο αυτή τη περίοδο μένει σπίτι με την σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτσς και προστατεύεται από την πανδημία του κορονοϊού που πλήττει τους τελευταίους μήνες την χώρα μας.

Ο ηθοποιός πρόσφατα ανάρτησε μια φωτογραφία με ένα πολύ ωραίο tip για να έχει συνεχώς φρεσκάδα όλο το σπίτι. Κάτω από την φωτογραφία, εξήγησε λεπτομερώς: «Φασκόμηλο, Είναι από τις αγαπημένες μου μυρωδιές. Το έχουμε μαζέψει και αποξηράνει σε ματσάκια. Με ανοιχτά παράθυρα το ανάβουμε και ο καπνός του καθαρίζει την ατμόσφαιρα του σπιτιού. Οι ιθαγενείς της Αμερικής (και σε κάποια χωριά της Ελλάδας) λένε ότι καπνός φασκόμηλου διώχνει τα κακά πνεύματα».

Και συνέχισε, γράφοντας: «Πριν αλλάξουμε την χρονιά , καθαρίζουμε όλο το σπίτι, σφουγγαρίζουμε, ξεσκονίζουμε, και στο τέλος ανάβουμε φασκόμηλο και περνάμε από όλα τα δωμάτια και μπάνια να μοσχομυρίσει και να καλωσορίσουμε το καινούργιο. Οι συνάδερφοι μου θα χαμογελούν επειδή με έχουν δει να το ανάβω στο θέατρο και στα καμαρίνια, πριν την πρεμιέρα (η όταν υπάρχει αρνητική ενέργεια στο χώρο). Έρχεται η πρεμιέρα του 2021 λοιπόν !!!! Ας την υποδεχτούμε με καθαρή σκέψη, καθαρό σπίτι και καθαρή καρδιά».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μας συνηθίζει σε τέτοιου είδους αναρτήσεις καθημερινά!

Δείτε την φωτογραφία με το φασκόμηλο!