GOSSIP

Μακρόπουλος για Ξυδούς: «Η ευφυΐα του έπλασε με νότες πολλές γενιές»

Μακρόπουλος για Ξυδούς: «Η ευφυΐα του έπλασε με νότες πολλές γενιές»

Με ανάρτηση του στα social media ο τραγουδιστής εκφράζει τον θαυμασμό του στον πολυτάλαντο Μάνο Ξυδούς και δηλώνει πως για τον ίδιο έχει υπάρξει πηγή έμπνευσης.

Ο Νίκος Μακρόπουλος ερμηνεύει το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Μάνου Ξυδούς «Πες μου τι έκανα» στον δίσκο «Ένα πρίγκιπας της Δυτικής όχθης».

Η οικογένεια του αείμνηστου συνθέτη «κάλεσε» τον αγαπήμενο καλλιτέχνη για την συγκεκριμένη κυκλοφορία σε ένα τραγούδι το οποίο ο Μάνος το είχε γραψει στην Θεσσαλονίκη , για την Θεσσαλονίκη , την πόλη από όπου κατάγεται ο Νίκος Μακρόπουλος.

Στην σημερινή εκπομπή «Σπίτι με το Mega» η οποία είναι αφιερωμένη στον Μάνο Ξυδούς ο Νίκος Μακρόπουλος θα ερμηνεύσει το συγκεκριμένο τραγούδι , στο οποίο μάλιστα έχει διατηρηθεί η φωνή του Μάνου από όταν το έκανε demo και άλλα αξέχαστα τραγούδια του!

Η ανάρτηση του:

Ο Μάνος Ξυδούς για μένα πέρα από πρωτοπόρος, πολυτάλαντος και άνθρωπος που με την προσέγγιση και την ευφυία του «έπλασε» με νότες πολλές γενιές , ήταν και θα είναι πηγή έμπνευσης.

Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή αποδέχτηκα την πρόταση της οικογένειας του Μάνου να ερμηνεύσω το ακυκλοφόρητο τραγούδι του αείμνηστου συνθέτη με τίτλο «Πες μου τι Έκανα» στον δίσκο «Ένας Πρίγκιπας της Δυτικής Όχθης».

Ένα τραγούδι πολύ σημαντικό γιατί αφενός έχει τη φωνή του Μάνου Ξυδούς από όταν το είχε πρώτοτραγουδήσει σε μορφή demo και αφετέρου γιατί γράφτηκε στην πόλη μου, για την πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη!

Σήμερα το βράδυ στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega» θα τραγουδήσουμε τα αξέχαστα τραγούδια του Μάνου Ξυδούς και το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι του «Πες μου τι Έκανα».