GOSSIP

Γιώργος Λιανός: Στην Καραϊβική τα πρώτα γενέθλια της κόρης του

 Λιανός: Γενέθλια της κόρης του
H κόρη του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη έγινε ενός έτους.
Instagram

Γιώργος Λιανός: Στη Δομινικανή Δημοκρατία η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, και η εορτάζουσα κορούλα τους.

Στη Δομινικανή Δημοκρατία γιόρτασαν χθες, Σάββατο, τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη. Η σύντροφος του Γιώργου Λιανού ταξίδεψε με την κόρη της Βαλέρια στην Καραϊβικη προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλιά της μικρής οικογενειακώς.

To Σάββατο η κόρη του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη έγινε ενός έτους, γιορτάζοντας τα πρώτα της γενέθλια μακριά από την Ελλάδα.

Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ευχήθηκε χρόνια πολλά στην μικρή του κόρη.

Γιώργος Λιανός – Κωνσταντίνα Καραλέξη: Τα γενέθλια κόρης τους
Τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους στον Άγιο Δομίνικο.Instagram

Ένα χρόνο πριν ο Γιώργος Λιανός σε συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Πρόλαβα τη γέννηση της κόρης μου οριακά. Με το που έμαθα ότι έπρεπε να μπει εκτάκτως, με έβαλαν στο πρώτο αεροπλάνο και έφυγα. Έκανα κάθε μέρα PCR για να μπορώ να πετάξω οποιαδήποτε στιγμή. Οπότε, με το που χτύπησε το τηλέφωνο, έφυγα. Θα το θυμάμαι για πάντα αυτό. Χτύπησε το τηλέφωνο, έβλεπα live την όλη ιστορία γιατί έπρεπε να μπει εσπευσμένα η σύντροφός μου και μετά πέταξα για να δω από κοντά την κόρη μου. Το ήξεραν όλοι στην παραγωγή και ήταν πολύ υποστηρικτικοί».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιανός: Γενέθλια για τη σύντροφό του - Η φώτο με την μικρή του κόρη