GOSSIP

Παπαδόπουλος: Στην εκπομπή «Στην Υγειά Μας» γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου

Παπαδόπουλος: Στην εκπομπή «Στην Υγειά Μας» γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ανέφερε τον λόγο που έβαλε ένα τέλος σε αυτόν τον πολυετή τηλεοπτικό «δεσμό».
Glomex

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για ένα μεγάλο κεφάλαιο της επαγγελματικής του ζωής, την παρουσίαση της εκπομπής «Στην Υγειά μας».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», η οποία θα προβληθεί στην ΕΡΤ 1 λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τέλος της δημοφιλούς εκπομπής «Στην Υγειά Μας» ενώ μοιράστηκε στιγμές από την θρυλική σειρά «Οι Απαράδεκτοι». Τέλος, δεν δίστασε να σχολιάσει το γεγονός ότι έχει υπάρξει θύμα απιστίας σε παλαιότερη σχέση του.

Ο ηθοποιός μίλησε για ένα μεγάλο κεφάλαιο της επαγγελματικής του ζωής, την παρουσίαση της εκπομπής «Στην Υγειά μας» ενώ ανέφερε τον λόγο που έβαλε ένα τέλος σε αυτόν τον πολυετή τηλεοπτικό «δεσμό».

«Δεν υπήρξε καν διαζύγιο με το Στην Υγειά Μας. Απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 5:00 το πρωί και είπα – όχι ξαφνικά, μαζευόταν πράγμα μέσα μου – και είπα πρέπει να σταματήσω. Για το καλό το δικό μου και της εκπομπής. Έτσι και έγινε. Είχα κουραστεί λίγο, τα τελευταία δύο χρόνια γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου για διάφορους λόγους, χατίρια και τα λοιπά. Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά κάποια στιγμή έμεινε σκέτο νερό. Είπα ότι δεν με αντιπροσωπεύει τελείως αυτό», ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Το κεφάλαιο «Απαράδεκτοι»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην θρυλική σειρα «Οι Απαράδεκτοι» που φέτος προβλήθηκε σε επανάληψη στην τηλεόραση του Mega. Θυμήθηκε τον Βλάση Μπονάτσο και την υπόλοιπη θρυλική παρέα ενώ εξήγησε γιατί δεν του αρέσει να βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση.

Για την απώλεια του Βλάσση Μπονάτσου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε:
«Πήγαινα στη Χαλκίδα για ένα γύρισμα, ήμουν στο αυτοκίνητο και άκουσα την είδηση στις 7 το πρωί. Τράβηξα χειρόφρενο! Και λέω στους άλλους που ήταν μαζί μου «ακούσατε αυτό που άκουσα;»».

«Ερχόντουσαν άνθρωποι και μου έλεγαν «Έλα ρε εσύ είσαι πολύ καλός». Για καλό το έλεγαν, εγώ δεν το έπαιρνα για καλό. Και καλά «δεν το περίμενα να είσαι τόσο καλός ηθοποιός», ακούγεται να λέει στο trailer της εκπομπής ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο γιός του και η υποκριτική

Ο ηθοποιός, μίλησε στους παρουσιαστές για τον γιο του Αλέξανδρο, που απέκτησε από τον γάμο του με τη συνάδελφό του Αθηνά Τσιλύρα κι εξομολογείται ότι προσπάθησε να τον κρατήσει μακριά από την υποκριτική και τις μηχανές.

Τέλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραδέχτηκε ότι έχει βιώσει την απιστία. Ο ηθοποιός μιλά για την απιστία, που έχει δεχθεί ο ίδιος και το πώς διαχειρίστηκε.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αντώνης Λουδάρος στο Newsbomb.gr για τη συνάντησή του με τον Αρκά