GOSSIP

Κωνσταντίνα: Όλα «μέλι-γάλα» με τη Σαμπρίνα μετά την επεισοδιακή συνέντευξη τύπου

Κωνσταντίνα: Όλα «μέλι-γάλα» με τη Σαμπρίνα μετά την επεισοδιακή συνέντευξη τύπου
Για μια «άτυχη στιγμή» έκανε λόγο η Κωνσταντίνα
Instagram

Για μια «άτυχη στιγμή» έκανε λόγο η Κωνσταντίνα

Τον δρόμο της ειρήνης φαίνεται ότι διάλεξαν Κωνσταντίνα και Σαμπρίνα μετά την επεισοδιακή συνέντευξη τύπου για το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζονται με την πρώτη να κάνει λόγο για μια «άτυχη στιγμή» ανακοινώνοντας την επιστροφή της στο σχήμα.

«Ήταν μια άτυχη στιγμή. Αποφασίσαμε μαζί με τον Αργύρη το σχήμα. Υποστήριξα πάρα πολύ τη Σαμπρίνα για να έρθει μαζί μας. Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες στο αν θα κρατήσουμε το στυλ που είχαμε ή αν θα το πάμε παραπέρα. Η αφίσα ήταν θέμα αισθητικής μόνο. Βγήκε και την είδα τελευταία στιγμή. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο αυτό. Παίζεται το όνομά μου και η ταυτότητά μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Σαμπρίνα. Άλλοι παράγοντες μπήκαν στη μέση, δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα βρούμε», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα.

«Η αφίσα θα αλλάξει, θα κάνουμε τη σωστή φωτογράφιση. Με την Κωνσταντίνα έχουμε πολύ καλή σχέση και την εκτιμώ και με εκτιμά», ανέφερε από την πλευρά της η Σαμπρίνα.

Το επεισόδιο είχε σημειωθεί σε συνάντηση με δημοσιογράφους την περασμένη Τετάρτη (04/05) με την Κωνσταντίνα να αποχωρεί εκνευρισμένη. Τόσο ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος όσο και η Σαμπρίνα δήλωσαν πως δεν κατάλαβαν τον λόγο που αποχώρησε η Κύπρια, με τον επιχειρηματία να κάνει λόγο για «κακιά στιγμή» και να εμφανίζεται αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση με την τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

Η Κωνσταντίνα «τίναξε» το σχήμα με τη Σαμπρίνα στον αέρα, την ώρα της συνέντευξης Τύπου (βίντεο)