GOSSIP

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Τέτα Καμπουρέλη: «Δεν μίλησα για τρίτο πρόσωπο, αλλά για… τρίτα»

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Τέτα Καμπουρέλη: «Δεν μίλησα για τρίτο πρόσωπο, αλλά για… τρίτα»
Instagram: mavrikios_mavrikiou

Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την Τέτα Καμπουρέλη και τον Βασίλη Γκουρούση, λίγες ημέρες μετά το διαζύγιό τους

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Δευτέρας (4/7), λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε στην πρόταση που τους έχει γίνει για να συμμετάσχουν στο «J2US», ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου προχώρησε σε μία αποκάλυψη, λίγες ημέρες μετά το διαζύγιο της Τέτας Καμπουρέλη και του Βασίλη Γκουρούση.

«Έχει γίνει πρόταση από το J2US και θα θέλαμε να είμαστε εκεί. Για εμένα, ξεκινώντας όλες τις συζητήσεις που είχαμε, η πρώτη μου επιλογή στη λίστα ήταν αυτό. Το J2US, αν το κάνουμε τελικά, πιστεύω ότι μπορούμε να το κερδίσουμε», είπε ο Μαυρίκιος αρχικά.

Αναφορικά με τη δήλωση του Βασίλη Γκουρούση πως ο Μαυρίκιος αγόρασε το αυτοκίνητό του, ο ίδιος είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών:

«Το επιβεβαιώνω. Γενικώς στη ζωή μου, όταν μπορώ να βοηθήσω με οποιοδήποτε τρόπο έναν άνθρωπο, το κάνω. Όταν κατάλαβα ότι ήταν μια στιγμή που εγώ μπορεί να ήθελα ένα καινούριο αμάξι και αυτός μπορεί να μην το είχε ανάγκη και να είχε ανάγκη κάποια χρήματα, λέω γιατί να πάω να το πάρω από μια βιτρίνα ενός μαγαζιού; Αφού το έχει ανάγκη ένας φίλος μου γιατί να μην το κάνουμε».