GOSSIP

Κόνι Μεταξά: Απάντησε πόσο κόστισε το ταξίδι της με τον Μάνο Καπότση στις Μαλδίβες

Κόνι Μεταξά: Απάντησε πόσο κόστισε το ταξίδι της με τον Μάνο Καπότση στις Μαλδίβες
Instagram: kmetaxa

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους, Μάνος Καπότσης και Κόνι Μεταξά ταξίδεψαν στις Μαλβίδες, με τους χρήστες των social media να αναρωτιούνται για το πόσο κόστισε το ταξίδι τους.

«Μαγικές» ήταν οι εικόνες που ανέβασε η Κόνι Μεταξά από τις Μαλδίβες. Μετά την Κρήτη, η τραγουδίστρια με τον Μάνο Καπότσι επισκέφτηκαν τον εξωτικό προορισμό και απόλαυσαν το γαμήλιο ταξίδι τους και μοιράστηκαν στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.

Πριν από λίγες ώρες η Κόνι Μεταξά απάντησε στις ερωτήσεις των followers της και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το κόστος του ταξιδιού τους.

Η ίδια αρχικά παρέπεμψε τους διαδικτυακούς της ακολούθους να ενημερωθούν από τα πακέτα των ταξιδιωτικών γραφείων, ενώ στη συνέχεια έγραψε: «Όπως και σε ένα νησί στην Ελλάδα, υπάρχουν οι φθηνές και οι πιο τσιμπημένες τιμές, αλλά γενικά ό,τι πάρεις στις Μαλδίβες είναι value for money. Γιατί, ακόμα και να μην πας στο πιο ακριβό νησί, ακόμα κι αν δεν μένεις σε βίλα στο νερό, το εξωτικό τοπίο είναι παντού το ίδιο και η εξυπηρέτηση στα νησιά σε κάνει να νιώθεις πολύ premium τύπος».

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες της Μεταξά από το ταξίδι στις Μαλδίβες.